Με ενα παραμυθι για μικρους και μεγαλους μας ταξιδεψε απο τα πλατη της Δυσης μεχρι τα βαθη της Ανατολης

«Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή

Με ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους μας ταξίδεψε από τα πλάτη της Δύσης μέχρι τα βάθη της Ανατολής η θεατρική ομάδα «Κιβωτός Ονείρου» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΤΕΕΠΗ-ΔΠΘ), που παρουσίασε την θεατρική παράσταση «Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κύτταρο  (πρώην ΡΕΞ).
 
«Το παιδί θέλει πάντα να κερδίζει  ο ήρωας, να βγαίνει νικητής το καλό. Φροντίζω, ωστόσο, σε κάθε παράσταση, είτε αυτή είναι μία μαύρη κωμωδία είτε ένα παιδικό θεατρικό έργο να αφήνω ‘αιχμές’, ώστε ο θεατής να διασκεδάζει, μπαίνοντας, ταυτόχρονα, σε βαθύτερες σκέψεις», εξήγησε λίγο πριν την έναρξη της παράστασης η σκηνοθέτης και καθηγήτρια κ. Μυρσίνη Λαντζουράκη.
 
Μία ομάδα 20 ερασιτεχνών αλλά ελπιδοφόρων ηθοποιών έδωσαν ζωή σε ένα γλυκό και τρυφερό παραμύθι για την αξία της φιλίας. Μέσα από σκηνές γεμάτες χιούμορ  χάρισαν άφθονο γέλιο αλλά και «τροφή για σκέψη» στο κοινό, πριν επέλθει η τελική κάθαρση και ένα αίσιο τέλος!
 

 

    Μυρσίνη Λαντζουράκη, Φανή Μοκαΐτη (υποψήφια διδάκτωρ)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.