Οι παιχνιδο-βοτανικες εμπειριες της «Grizo & Prasino» επιστρεφουν διπλες!

Αυτή την Κυριακή στο Δασάκι Νυμφαίας

Όχι μία αλλά δύο παιχνιδο-βοτανικές εμπειρίες προγραμματίζει για την ερχόμενη Κυριακή η εταιρεία «Grizo & Prasino», μετά την επιτυχία της πρώτη αντίστοιχης δράσης που πραγματοποιήθηκε λίγες εβδομάδες πριν.
 
Οι δύο δράσεις θα πραγματοποιηθούν και πάλι στο Δασάκι της Νυμφαίας. «Πρόκειται για δράσεις διαφορετικές από την προηγούμενη φορά, με τον ίδιο ωστόσο στόχο. Να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό στη φύση με τα παιδιά μας και να τα βοηθήσουμε να γνωρίσουν τα βότανα βιωματικά – παίζοντας μαζί τους σε ένα περιβάλλον ελεύθερο» εξηγεί σχετικά ο κ. Κώστας Παπάζογλου, υπεύθυνος της εταιρίας.
 
«Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε 2 εμπειρίες σε διαφορετικές ώρες για να μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερη πληροφορία στα μεγαλύτερα παιδιά και για να μπορούμε να έχουμε ακόμη πιο ουσιαστική επαφή» επεσήμανε ο ίδιος.
 

Έτσι η πρώτη δράση που θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 5 χρονών και η δεύτερη που θα πραγματοποιηθεί από τις 12.30 μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 11 χρονών.
 
Να σημειωθεί ότι είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, γιατί ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις και για τα 2 τμήματα.
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους:
1. facebook.com 10:00
2. facebook.com 12:30

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.