Κανενα ενδιαφερον για τον «κουμπαρα» του Αρχαιου Θεατρου Μαρωνειας

Απαρατήρητα

Αν και βρισκόμαστε εν έτει 2018 θα έλεγε κανείς ότι το Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας δεν έχει ακόμα αναδειχθεί με τον τρόπο που θα του άξιζε.   Ένας χώρος που μας κάνει υπερήφανους θα μπορούσε  να λειτουργήσει με πολλαπλούς τρόπους ωφέλιμα για την περιοχή μας, από τον τουρισμό μέχρι και την παιδεία μας.
 
Εξ ου και έναν περίπου χρόνο πριν η προσπάθεια ανάδειξης και αξιοποίησής του είχε στηριχθεί από την ΜΚΟ «Διάζωμα». Το «Διάζωμα» είχε ξεκινήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό, έναν «κουμπαρά» στον οποίο ο κάθε πολίτης, ανάλογα με τις δυνατότητές του θα μπορεί να συνεισφέρει τον οβολό για τη λειτουργική ένταξη των αρχαίων θεάτρων στην καθημερινότητά μας. Την τότε προσπάθεια «άνοιξε» η κ. Άρτεμις Τσολάκη καταθέτοντας το ποσό των 1000 ευρώ, ποσό που είχε κερδίσει ούσα η τυχερή που κέρδισε το φλουρί στην κοπή πίτας του «Διαζώματος».  Είχε καλέσει τότε, λοιπόν, το σύνολο της τοπικής κοινωνίας να συνεισφέρει σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξη.
 
Από ό,τι φαίνεται δυστυχώς δεν επαληθεύθηκε, μιας και όπως φαίνεται στη διαδικτυακή σελίδα του οργανισμού η συνεισφορά της αποτελεί και η μοναδική μέχρι στιγμής. Και επειδή όπως λέει και το ρητό «συν Αθηνά και χείρα κίνει», ευπρόσδεκτο το ενδιαφέρον του «Διαζώματος» αλλά ο κουμπαράς του δεν πρόκειται να γεμίσει από μόνος του… Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.