3ο Colloquium Μεταπτυχιακων Φοιτητων, Υποψηφιων Διδακτορων και Μεταδιδακτορικων Ερευνητων του ΤΕΦ

1 και 2 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος

Το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 3ου Colloquium Μεταπτυχιακών Φοιτητών, Υποψηφίων Διδακτόρων και Μεταδιδακτορικών Ερευνητών, την Παρασκευή και το Σάββατο, 1 και 2 Ιουνίου 2018.
 
Εφέτος για πρώτη φορά το Colloquium Μεταπτυχιακών Φοιτητών, Υποψηφίων Διδακτόρων και Μεταδιδακτορικών Ερευνητών οργανώνεται από μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματος – Άρτεμις Αρχοντογεώργη (Υ.Δ.), Ιωάννης Κουρούδης (Μ.Φ.), Ελένη Λαυράνου (Μ.Φ.) και Γεωργία Ντεμίρη (Μ.Φ.) –, και επίσης για πρώτη φορά συμμετέχουν σε αυτό υποψήφιοι διδάκτορες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από γείτονες χώρες.
 
Στόχοι του Colloquium είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας της νέας γενιάς ερευνητών, η ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων και ο επιστημονικός διάλογος των φοιτητών του Τ.Ε.Φ. μεταξύ τους και με συναδέλφους τους από χώρες του εξωτερικού, η ανάδειξη της ερευνητικής εργασίας που πραγματοποιείται στο Τ.Ε.Φ., και η επιδίωξη διεπιστημονικών συνεργασιών μεταξύ του Τ.Ε.Φ. και άλλων συναφών πανεπιστημιακών τμημάτων.
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Τμήματος: ΤΕΦ και Colloquium.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.