Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Μετά την καταιγίδα» και «Solo: A Star Wars Story» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis.  Πρόκειται για την περιπέτεια «Μετά την καταιγίδα» υπό τη σκηνοθετική ματιά του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ.

Παράλληλα συνεχίζουν την πορεία τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η δεύτερη περιπέτεια του γνωστού υπερήρωα της Marvell «Deadpool», η κωμωδία «Taxi 5» σε σκηνοθεσία Φρανκ Γκασταμπίντ και η περιπέτεια φαντασίας «Solo: A Star Wars Story», ένα ακόμη «κεφάλαιο» του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.

Τέλος για το Σαββατοκύριακο το «μενού» ενισχύεται με την ταινία animation «Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας 2». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Μετά την καταιγίδα

Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Τάμι Όλντμαν ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά. 

Taxi 5

Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας. Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια Δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari. Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει. 

Solo: A Star Wars Story

Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars. 
 
Deadpool 2
 
Μετά από μια σχεδόν θανάσιμη επίθεση από αγελάδες, ένας παραμορφωμένος ιδιοκτήτης καφετέριας αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν της Κολοπετινίτσας. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι σε αυτό, καθώς ο Ουέιντ έχει χάσει την αίσθηση της γεύσης. Ενώ προσπαθεί να ξαναβρεί την όρεξη για ζωή – αλλά και μια χρονομηχανή – ο Γουέιντ θα παλέψει με νίντζα, με την ιαπωνική μαφία Γιακούζα και με ένα τσούρμο ερεθισμένα σκυλιά, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο για να ανακαλύψει την αξία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – ανακαλύπτοντας την όρεξη για περιπέτεια και αποκτώντας τον πολυπόθητο τίτλο του Καλύτερου Εραστή στον κόσμο.  

Μόνο σήμερα και αύριο

Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας 2

Ο σκίουρος Σάρλι και η παρέα του επιστρέφουν. Και πάλι πίσω στο Όκτον, όπου ο δόλιος δήμαρχος έχει αποφασίσει να ισοπεδώσει το πάρκο Ελευθερίας και να χτίσει ένα επικίνδυνο λούνα-παρκ στη θέση του. Ο Σάρλι και η συμμορία των παρακατιανών ζώων ενώνονται με κοινό σκοπό να σώσουν το σπίτι τους, να ισοπεδώσουν αυτοί τον δήμαρχο, και να πάρουν πίσω το πάρκο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.