Δυο Γερμανοι επιχειρησαν να περασουν παρανομα στη Βουλγαρια δυο Πακιστανους

Συνελήφθησαν οι 2 υπήκοοι Πακιστάν κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν την Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γερμανίας, ηλικίας 40 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
 
Συγκεκριμένα, οι τέσσερις δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό και συνοδηγό τους δύο υπηκόους Γερμανίας, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα μας.
 
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι υπήκοοι Γερμανίας επιχείρησαν να διευκολύνουν την έξοδο από την Ελλάδα στη Βουλγαρία στους υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, δύο (2) πλαστά δελτία ταυτότητας των αρχών της Κροατίας.
 
Κατασχέθηκαν τα δύο πλαστά δελτία ταυτότητας και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.