Οι επιτυχημενες εφαρμογες των «Θρακικων Εκκοκιστηριων Α.Ε.» παρουσιαστηκαν στην Ιταλια

Η Εμμανουέλα Κουρούδη εκπροσώπησε την εταιρεία στην ετήσια εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος TCBL

Στο Πράτο της Ιταλίας βρέθηκε το διήμερο 29 και 30 Μαΐου η κ. Εμμανουέλα Κουρούδη, εκπροσωπώντας τα «Θρακικά Εκκοκκιστήρια ΑΕ» στην ετήσια εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος TCBL, που στοχεύει στην ανανέωση του ευρωπαϊκού τομέα της κλωστοϋφαντουργίας.
 

Φετινό θέμα του προγράμματος ήταν η οικοδόμηση εναλλακτικών αλυσίδων αξίας στη βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας, όπως  ψηφιακή, ανθρώπινη, κυκλική, και διαφανής που έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Μάλιστα στο πλαίσιο του συνεδρίου άνθρωποι της βιομηχανίας, της τεχνολογίας και της μόδας, παρουσίασαν πετυχημένα παραδείγματα εφαρμογής τέτοιων παραδειγμάτων, όπως έπραξε και η κ. Κουρούδη η οποία μοιράστηκε με τους παρευρισκομένους τις δράσεις των «Θρακικών Εκκοκκιστηρίων»  μέσα από τα προγράμματα πιστοποίησης CSF,  Γεωργίας ακριβείας gaiasence και την  παραγωγή ετοίμου ενδύματος από την Ιωάννα Κουρμπέλα.
 

Το TCBL είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2016 και ολοκληρώνεται το 2019 στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Horizon 2020” με στόχο την ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης παραγωγής και κατανάλωσης.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.