Ολοκληρωθηκε με επιτυχια το 3ο τουρνουα 3ον3 της Α.Ε. Κομοτηνης

Γεμάτοι οι σάκοι στήριξης στο έργο της Μητρόπολης· βραβεύσεις στο περιθώριο της διοργάνωσης

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3ον3 που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου.
 
Οι αγώνες ήταν αμφίρροποι και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου με την Dream Team να αναδεικνύεται νικήτρια ομάδα καθώς επικράτησε στον τελικό του «Ελεύθερου» των Old School.
 
Στην κατηγορία Παμπαίδων νικητές ήταν οι «Νο Name», στα mini οι «Thunder» και στα junior «Τα αλάνια».
 
Επιπλέον πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων για τους συμμετέχοντες στην κατηγορία «Ελεύθερο» όπου νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος ενώ για τους μικρούς αθλητές πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός βολών με τον Σιδέρη Φελλάκη να είναι ο μεγάλος νικητής.
 

Κατά τη διάρκεια των απονομών πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε δημοσιογράφους που στηρίζουν με το ρεπορτάζ τους τις δραστηριότητες του συλλόγου και συγκεκριμένα των κ. Μαυρίδη, Παπαδόπουλου, Τοτοκώτση, Μπακιρτζή, Κούκλαρη και Χασάν. Επιπλέον τιμήθηκε το τμήμα βόλεϊ για την άνοδο στην Volley league και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θράκης για την παρουσία του στους αγώνες.
 
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος της Κομοτηνής επισήμανε πως «οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την παρουσία τους στον χώρο, τον ιδιοκτήτη του Mikel Κομοτηνής κ. Σχώρη και τα ευγενικά κορίτσια του καταστήματος αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που έφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη». 

Οι βραβεύσεις του 3ον3 

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής επέλεξε να βραβεύσει ορισμένους ανθρώπους του χώρου!
 

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι αθλητικογράφοι, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες έχουν δώσει την ψυχή τους στηρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου μας αλλά και των υπολοίπων σωματείων της Ροδόπης. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι κ. Γιώργος Μαυρίδης, Μανώλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μπακιρτζής, Κώστας Τοτοκώτσης, Στέφανος Κούκλαρης και Χασάν Χουσεΐν.
 
Επιπλέον τιμήθηκε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θράκης για την συνεργασία που είχαν τα μέλη του με τους ιθύνοντες του συλλόγου το διήμερο που μας πέρασε! Τέλος, το τμήμα μπάσκετ τίμησε το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου για την άνοδο στην Volley league. 

Γέμισαν οι σάκοι συλλογής τροφίμων 

Το τουρνουά 3ον3 της Α.Ε. Κομοτηνής είχε σαν στόχο εκτός από την διεξαγωγή δυνατών αναμετρήσεων, να φανεί και η ανθρώπινη πλευρά του αθλητισμού και οι συμμετέχοντες το έκαναν πράξη!
 

Συγκεκριμένα, συμμετέχοντες και θεατές ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ομάδας της πόλης μας έτσι ώστε να γεμίσουν με είδη πρώτης ανάγκης οι σακούλες που είχαν τοποθετηθεί, με στόχο να δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και εν συνεχεία σε συμπολίτες  μας που το έχουν ανάγκη.
 
Για ακόμα μία φορά οι άνθρωποι της Κομοτηνής έδειξαν πως παρά τις δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, πάντα κοιτάμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας! 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές 

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής κατάφερε μέσα σε ένα διήμερο να διοργανώσει δύο σημαντικά events, φανερώνοντας την δυναμική του Συλλόγου και παράλληλα να φέρουν κοντά στον αθλητισμό περισσότερα από 150 παιδάκια.
 
Για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3ον3 της Α.Ε. Κομοτηνής «έτρεξαν» οι Βασίλης Στοάκης, Μανώλης Δαφτσής, Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς, Νίκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Πάκος και φυσικά ο γιος του Βαγγέλης!
 
Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.