«Αποτυπωματα Κρισης» μεσα απο το Ραδιο Παρατηρητης 94 fm

Απαρατήρητα

Μια διαφορετική εκπομπή είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τους δέκτες τους οι ακροατές του Ράδιο Παρατηρητής 94fm, με 5 φοιτητές της κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης να παρουσιάζουν τα δικά τους «αποτυπώματα κρίσης»
 
Η εκπομπή, με τίτλο Τοιχογραφήματα (graffiti) κριτικής και αμφισβήτησης, έγινε για το προτζεκτ «Αποτυπώματα Κρίσης» στο πλαίσιο του μαθήματος «Επιπτώσεις Οικονομικής Κρίσης & Κοινωνικές Παρεμβάσεις», και έδωσε την ευκαιρία στους φοιτητές να εκθέσουν, με ένα διαφορετικό τρόπο, όσα έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να έρθουν πιο κοντά στον μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου.
 

Οι πέντε φοιτητές, Δόμνα Λουλούδη, Κυριάκος Λαμπριανίδης, Νάνσυ Λάμπρου, Ζωή Καρανικολοπούλου και Ευρυδίκη Λιμπαντιτζή φωτογράφησαν ο καθένας από ένα graffiti που βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής.
 
Έχοντας ήδη γράψει ένα κείμενο για αυτά για το προτζεκτ, έδωσαν την δική τους, ξεχωριστή εικόνα, για το τι εκφράζει αυτό τόσο από μόνο του όσο και στο γενικότερο κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο όπου έχει δημιουργηθεί.
 
Εξαιρετικά πρωτότυπη θεματολογία, όσο και τρόπος παρουσίασης. Όσοι την χάσατε μπορείτε να την αναζητήσετε στο mixcloud του Ράδιο Παρατηρητής. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.