Δικηγορο αναζητα ο Δημος Ιασμου

Μέχρι τις 7 Ιουλίου οι αιτήσεις

Την πλήρωση με επιλογή μίας θέσης δικηγόρου Παρ΄ Εφέταις, ο οποίος να έχει εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σχέση έμμισθης εντολής, προτίθεται να καλύψει ο Δήμος Ιάσμου.
 
Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4194/13 (Κώδικας Δικηγόρων) όπως ισχύει κάθε φορά κατ΄ εφαρμογή των άρθρων 165,166 και 167 του Ν.3584/2007.
 
Ο δικηγόρος που θα προσληφθεί θα καταλάβει κενή οργανική θέση, κατηγορίας ειδικής θέσης του Δήμου Ιάσμου και θα ακολουθεί την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υπηρεσιακή εξέλιξη.
 
Το αντικείμενο της απασχόλησης του θα είναι η νομική υποστήριξη του Δήμου, η κάλυψη των γενικών νομικών θεμάτων των  Υπηρεσιών του Δήμου Ιάσμου και των ΝΠΔΔ του Δήμου και η  υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ιάσμου και των ΝΠΔΔ του Δήμου, με νομική εκπροσώπηση του Δήμου σε υποθέσεις εντός και εκτός  των Δικαστηρίων ή άλλων Διοικητικών Αρχών σε όλες τις υποθέσεις του.
 
 Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν στο Δήμο Ιάσμου σε αποκλειστική προθεσμία 30 ημερών (που ξεκινά σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 7 Ιουλίου) αίτηση υποψηφιότητας συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στην αριθ.2683/4.5.2017 προκήρυξη.
 
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 7.6.2018 έως και 6.7.2018.
 
Info
Πληροφορίες και αντίγραφα της προκήρυξης  παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τη Δ/νση Διοικητικών/Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιάσμου  Αρμόδια: κ. Καρούνη Μαρίνα Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 4 Ίασμος,  τηλέφωνο 2534350105.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.