Μικροι Κωμικοι: Για πρωτη φορα ενα σεμιναριο stand up comedy για παιδια

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κωμωδίας Αλεξανδρούπολής με τον γνωστό κωμικό Γιώργο Χατζηπαύλου

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου έρχεται στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Αλεξανδρούπολης και φέρνει μαζί του την καινοτομία καθώς για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο κωμωδίας για παιδιά 9-12 ετών.
 
Σε αυτό το σεμινάριο τα παιδιά θα διδαχθούν και θα εξασκηθούν στο: να οργανώνουν τις σκέψεις τους πάνω σε ένα θέμα να τις βάζουν σε μια λογική σειρά και να οδηγούνται σε ένα συμπέρασμα πάντα με όχημα το χιούμορ να διηγούνται ιστορίες με τρόπο που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον εκείνων που τις ακούν τεχνικές παρουσίασης με βασικό εργαλείο τον λόγο Πάνω απ΄όλα όμως θα έρθουν σε επαφή με τη μεγάλη σημασία του χιούμορ στη ζωή και την επικοινωνία. Παράλληλα το ώφελος για τους μικρούς φίλους είναι ότι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας μεγάλης παρέας με επίκεντρο τη χαρά, το χιούμορ, το γέλιο και την επικοινωνία και να δημιουργήσουν μια όμορφη ανάμνηση.
 
Στο τέλος του σεμιναρίου οι μικροί μας κωμικοί θα παρουσιάσουν τα κείμενά τους σε μία παράσταση που θα είναι η πιο όμορφη και γλυκιά παράσταση stand up comedy.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών. Θα πραγματοποιηθεί σε δύο τετράωρα μαθήματα την Κυριακή 8/7 και την Δευτέρα 9/7 ενώ την Τρίτη 10 Ιουλίου, θα λάβει χώρα η παράσταση-αποφοίτηση των μικρών κωμικών.
 
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και της παράστασης τα παιδιά θα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους που θα επιβλέπουν, χωρίς κάμερες εφόσον η παράσταση εννοείται ότι δεν θα βιντεοσκοπηθεί, ενώ δεν θα υπάρχει φωτογράφος. Με δυο λόγια δεν θα καλυφθεί από το Φεστιβάλ δημοσιογραφικά για ευνόητους λόγους.
 
Οι γονείς μπορούν να βγάλουν όσες φωτογραφίες επιθυμούν.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε στο [email protected] ή να καλέσετε στο 6977813066 και να σας κατευθύνουν σχετικά οι άνθρωποι του Φεστιβάλ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.