Ο Πανθρακικος παρουσιασε το νεο τεχνικο επιτελειο και την…πρωτη μεταγραφη!

Θετικό κλίμα ενόψει τη δύσκολης σεζόν που έρχεται.
Το απόγευμα της Τετάρτης, στο προπονητικό κέντρο στον Ροδίτη, ο ΑΠΣ Πανθρακικός έκανε την επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού επιτελείου και φυσικά του νέου προέδρου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μπάμπη Σάκαρη.
 
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Δημήτρης Πουλακίδας, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του κ.Γεμενετζή. Ο πρώτος πέρα από πορτιέρο της ομάδας θα είναι και υπεύθυνος επικοινωνίας. Αφού πρώτα ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την παρουσίαση της ομάδας, παρουσίασε έναν προς έναν τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την προσπάθεια του Πανθρακικού. 
 
Στη συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να ξανακάνουμε τον Πανθρακικό ελκυστικό για τον κόσμο της Θράκης. Ελκυστικό προς τον γονιό που θα θέλει να φέρει το παιδί του στην ακαδημία μας και φυσικά ελκυστικό προς τον κόσμο που θέλουμε όσο τίποτα να τον φέρουμε ξανά στο γήπεδο. Είναι πολύ καλό να αγαπάει ο καθένας την ομάδα του χωριού του όμως αυτό που πάμε να “χτίσουμε” θα αφορά ολόκληρη την Κομοτηνή.»
 
Έπειτα τον λόγο πήρε ο κ.Σάκαρης λέγοντας: «Στόχος της φετινής μας προσπάθειας είναι να αγαπήσει ξανά η πόλη τον Πανθρακικό. Θέλουμε να πλαισιώσουν την ομάδα παίχτες που θέλουν όσο τίποτε να φορέσουν την φανέλα της ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε είναι καλές εργασιακές συνθήκες στον ποδοσφαιριστή και ασφάλεια. Πάνω απ΄όλα να βγάλουμε μία εικόνα ομάδος που θα είναι η ομάδα της πόλης χωρίς ίντριγκες, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στεναχώριες. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ακαδημία, η οποία θέλουμε να αποτελεί την βάση μας για τα επόμενα χρόνια.».

Ενώ στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, ο πρόεδρος της ομάδας ήταν σαφής λέγοντας πως δεν θα υπάρξει ούτε οικονομική βοήθεια από κάποιον επιχειρηματία ούτε συγχώνευση με άλλο σωματείο, όπως είχε ακουστεί τον τελευταίο καιρό.
 

Σειρά πήρε ο προπονητής του ανδρικού τμήματος, Κώστας Γεμενετζής, ο οποίος σημείωσε τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό να χτίσουμε γερές βάσεις για το μέλλον. Αν δεν υπάρχουν σωστές βάσεις, το οικοδόμημα θα γκρεμιστεί γρήγορα. Έχουμε καλές εγκαταστάσεις και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς. Θα γίνουν εντός τους καλοκαιριού και βελτιώσεις στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα 22 ποδοσφαιριστών, όπου θα υπάρχει αρκετή ποιότητα και όχι ποσότητα. Η περίοδος των μεταγραφών αναμένεται δύσκολη καθώς λόγω του Πανθρακικού όλοι θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά.»
 
Ερώτηση αναφορικά με την περσινή χρονιά δέχθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος, Γιώργος Μπάρκουλας που μίλησε για δύσκολες καταστάσεις όμως πλέον η ομάδα κοιτάει μόνο μπροστά. 
 
Αναφορικά με την ακαδημία ο Πέτρος Δημόπουλος ανέφερε « Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για εμάς και πρέπει να την ξεχάσουμε πολύ γρήγορα. Στο τιμ πλέον υπάρχουν παιδιά που έχουν τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και αυτό σίγουρα θα προσεκλύσει αρκετά νέα παιδιά στις ακαδημίες του Πανθρακικού». 
 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βαγγέλης Γρίβας που θα έχει ρόλο προπονητή στις ακαδημίες « Προσωπικός μου στόχος είναι να δημιουργήσω σωστούς ανθρώπους και έπειτα να περάσω στα παιδιά μερικά από τα πράγματα που έχω σπουδάσει. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν για την προπονητική μου αξία. Λίγα λόγια και πολύ δουλειά και όλα θα πάνε κατευχήν.» 
 
Ο Κώστας Τζελέπης ως νέος γυμναστής του ανδρικού τμήματος δήλωσε πως όλοι σέβονται την μεγάλη ιστορία του Πανθρακικού και με θέληση και σκληρή δουλειά η ομάδα μπορεί να φτάσει και πάλι ψηλά.
 
Τέλος ο Παναγιώτης Περτσάς, ο οποίος θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων ολοκλήρωσε τον κύκλο των δηλώσεων λέγοντας « Δέχτηκα αμέσως την πρόσκληση από τους ανθρώπους της ομάδας. Θυμάμαι κάποτε στην Δ' εθνική έβλεπα 2-3 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο για τον Πανθρακικό, μετά τα πράγματα άλλαξαν προς το κακό.Θέλω όσο τίποτα να δω και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας στοίχημα.»
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.