Η απαντηση του Συντονιστη της ΝΕ Ροδοπης του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσιευμα για την συμμετοχη του σε τελετη Ιφταρ στον Ιασμο

«Αυτονόητη υποχρέωσή μου να τιμήσω τους συμπολίτες μου από την μειονότητα σε μία θρησκευτική γιορτή»

Την απάντησή του σε σχόλιο με τίτλο «Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΡΟΔΟΠΗΣ τι γύρευε εκεί;» που δημοσιεύτηκε στην σελίδα tourkikanea.gr υπογεγραμμένο από «ειδικό συνεργάτη» δίνει με ανακοίνωσή του ο γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταμάτης Σακελλίων.
 
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 6 Ιουνίου, η δημοσιογραφική ιστοσελίδα ανήρτησε το σχετικό σχόλιο, ο συντάκτης του οποίου διερωτάται για την παρουσία του κ. Σακελλίωνα στην πρόσφατη τελετή Ιφτάρ που πραγματοποιήθηκε παρουσία 3.000 ατόμων στον Ίασμο, με έξοδα όπως αναφέρουν της Τουρκικής Δημοκρατίας και δίπλα σε «μερικούς πρώην και νυν μειονοτικοί δήμαρχοι της περιοχής συντεταγμένοι πλήρως με τις εθνικές διεκδικήσεις της Τουρκίας» αλλά και τον πρόεδρο του DEB «ο οποίος σε πλήρη ταύτιση με τον dictator Ερντογάν και τα σχέδιά του για την μεγάλη Τουρκία, αλωνίζει την Ευρώπη γι αυτόν τον σκοπό λέγοντας τα χειρότερα για την Ελλάδα». 

Σταμάτης Σακελλίων «Σε όλη μου την πορεία υπερασπίζομαι το αυτονόητο δικαίωμα όλων των ανθρώπων της περιοχής μας ελεύθερα και ανεμπόδιστα να απολαμβάνουν τα δικαιώματά τους» 

Στο δικό σχόλιο ο κ. Σακελλίων υπογράμμισε πως η παρουσία του στην εν λόγω διοργάνωση αποτέλεσε «αυτονόητη υποχρέωσή μου να τιμήσω τους συμπολίτες μου από την μειονότητα σε μία θρησκευτική γιορτή». «Δεν περίμενα ότι αυτή η στοιχειώδης υποχρέωσής μου θα ξυπνούσε “πολεμοχαρή” σχόλια εναντίον μου από κάποιον ανώνυμο ειδικό συνεργάτη». «Θα τον παρακαλούσα λοιπόν να πει το όνομά του δημόσια, όπως δημόσια εκκινώ και εγώ και δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι τι θα έγραφε ο ίδιος αν ένας συμπολίτης μας από την μειονότητα, που έχει συμβεί πολλές φορές, παρευρεθεί σε μία χριστιανική γιορτή; Θα τον “πυροβολήσει”;» συνέχισε ο ίδιος σημειώνοντας πως « σε όλη μου την πορεία υπερασπίζομαι το αυτονόητο δικαίωμα όλων των ανθρώπων της περιοχής μας ελεύθερα και ανεμπόδιστα να απολαμβάνουν τα δικαιώματά τους. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και ο ίδιος, ο ειδικός συνεργάτης, χωρίς “πολεμοχαρείς” κραυγές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.