Με το πτυχιο στο χερι οι μεταπτυχιακοι φοιτητες της Νομικης Σχολης (+Gallery)

Ανάμεσά τους η Νατάσσα Βαφειάδου και ο Άρης Γιαννακίδης

80 και πλέον φοιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών της Νομικής Σχολής, ενώ ορισμένοι εξ αυτών  έζησαν για δεύτερη, ίσως και τρίτη, φορά την αποφοίτησή τους στην χθεσινή τελετή παραλαβής μεταπτυχιακών διπλωμάτων. Το Κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής «πλημμύρισε» από φίλους και συγγενείς, με πολλούς επιτυχόντες να παραλαμβάνουν το δίπλωμά τους μαζί με τα παιδιά τους!
 
Τα μεταπτυχιακά απονεμήθηκαν στους αποφοίτους ανά πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών  από τον Κοσμήτορα, κ. Χρήστο Μαστροκώστα και τον αναπληρωτή καθηγητή, κ. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, ο οποίος εκπροσωπούσε τον διευθυντή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Νομικής Σχολής, κ. Μιχάλη Χρυσομάλλη, που έδωσαν θερμότατα συγχαρητήρια και ευχήθηκαν σε όλους καλή σταδιοδρομία.
 

Η χθεσινή, ωστόσο, ήταν και ημέρα γιορτής για τον «Παρατηρητή της Θράκης», αφού ανάμεσα στους αποφοίτους βρισκόταν η εκδότρια και δημοσιογράφος, Νατάσσα Βαφειάδου, που συνεχίζει διαρκώς την επιμόρφωσή της, όπως επιβάλλεται για κάθε άτομο που λαμβάνει δημοσίως τον λόγο. Η Νατάσσα παρέλαβε το πτυχίο της από την Νομική Σχολή έχοντας στο πλάι της τους πανευτυχείς γονείς της, Πέτρο Βαφειάδη και Τζένη Κατσαρή, τον αδερφό της, Θάνο και πλήθος φίλων, συγγενών αλλά και συναδέρφων από την «οικογένεια» των δημοσιογράφων της πόλης μας.
 
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους! 

Χρήστος Μαστροκώστας «Οι γνώσεις σαν να αποτελέσουν μία πολύτιμη συνεισφορά για την εξέλιξή σας»

«Η επιλογή σας να ακολουθήστε μεταπτυχιακές σπουδές αποδεικνύει ότι αποφασίσατε να ακολουθήσετε ως επάγγελμα κάποιον κλάδο του δικαίου», είπε απευθυνόμενος στους αποφοίτους ο κ. Μαστροκώστας. Ο Κοσμήτορας ευχήθηκε τόσο οι γνώσεις που απέκτησαν όσο και η εξοικείωσή τους με την έρευνα να αποτελέσουν μία πολύτιμη συνεισφορά για την περαιτέρω επιστημονική κι επαγγελματική τους εξέλιξη. 

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος «Η δουλειά που γίνεται εντός της Νομικής Σχολής να αντανακλάται στην κοινωνία» 

Με τη σειρά του ο κ. Αντωνόπουλος ευχήθηκε σε όλους τους επιτυχόντες να ασχοληθούν ουσιαστικά με την ειδίκευση που επέλεξαν, τονίζοντας πως όλοι οι καθηγητές του τμήματος κατέβαλλαν τα μέγιστα ώστε «η δουλειά που γίνεται εντός της Νομικής Σχολής να αντανακλάται μέσω των αποφοίτων της στην κοινωνία». Κλείνοντας δεν παρέλειψε να δηλώσει  την χαρά και την ικανοποίησή του για την επιτυχία μίας ομάδας αποφοίτων της σχολής που κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο σε εικονική δίκη του διεθνούς δικαστηρίου ΟΗΕ στην Χάγη. 

Πτυχίο για τον π. Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη 

Το πτυχίο του παρέλαβε μεταξύ άλλων και ο κ. Αριστείδης Γιαννακίδης, πολιτικός και ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο ίδιος έχει ήδη σπουδάσει στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ συνέχισε παρακολουθώντας τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών της Νομικής Σχολής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.