Τα «δευτερακια» του 4ου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης στις εγκαταστασεις του «ΠτΘ»

Έγιναν για λίγη ώρα δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και τυπογράφοι

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 7 Ιουνίου τις εγκαταστάσεις του «Παρατηρητή της Θράκης» και έγιναν για λίγα λεπτά, δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και τυπογράφοι, μίας και ξεναγήθηκαν στο σύνολο των εγκαταστάσεων τόσο του «ΠτΘ» όσο και της εταιρείας γραφικών τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.».
 
Ενθουσιώδεις αλλά και με μεγάλο ενδιαφέρον για τόσο για το περιεχόμενο και την παραγωγή μίας εφημερίδας και ενός εντύπου γενικότερα, όσο και για τα όσα μεταδίδονται δια μέσου των ερτζιανών έθεσαν τις πολλές τους ερωτήσεις στην Σοφία Παιδαράκη, υπεύθυνη του διαφημιστικού Τμήματος του «ΠτΘ» αλλά και στην Τζένη Κατσαρή – Βαφειάδη με την οποία συνομίλησαν ζωντανά στον αέρα του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» προδίδοντας μάλιστα την ανυπομονησία τους για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο φετινό Φεστιβάλ Φαναρίου.
 

Συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους κ.κ. Ραλλού Καραγιάννη, Ασημένια Κεραμάρη και Ελένη Τουρκογεώργου αναχώρησαν όπως μας είπαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων αλλά και με μεγάλο ενδιαφέρον για την σύντομη επιστροφή τους στις εγκαταστάσεις μας.
 
Τους ευχαριστούμε πολύ για την ομορφότερη δυνατή καλημέρα και τους αναμένουμε, ατομικά ή συλλογικά, εκ νέου στα γραφεία μας. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.