Ποιος τελικα λεει την αληθεια στους δημοτες, σχετικα με τη λειτουργια των δημοτικων ποδηλατων;

«H Δημοτική αρχή σε πανικό… και ο κ. Πετρίδης εκτίθεται» η ανταπάντηση της Φ. Καζάκου με φωτογραφική στοιχειοθέτηση

Άμεση ήταν η ανταπάντηση της Φελίνας Καζάκου στα όσα δήλωσε περί της χρήσης των δημοτικών ποδηλάτων ο κ. Γιώργος Πετρίδης.

«Σε συνέχεια των τοποθετήσεων και των δηλώσεων του κ. Πετρίδη σχετικά με τη λειτουργία των Δημοτικών Ποδηλάτων, θέλοντας  να αποτυπώσω την πραγματική εικόνα και κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αφετηρίες αλλά και το σύστημα των ποδηλάτων επισκέφτηκα για ακόμη μια φορά εντός τριών ημερών τις αφετηρίες» εξήγησε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς… η πόλη» για να προσθέσει πως «διαπιστώσαμε ότι παρά τις προσπάθειες  αποκατάστασης του θέματος ο κ. Πετρίδης δεν πρόλαβε, καθώς ήταν αδύνατον να ανταποκριθεί στην τοποθέτηση και στην αποκατάσταση της λειτουργίας όλων των ποδηλάτων, ο ένας και μοναδικός συντηρητής που εκλύθηκε σήμερα το πρωί ( 7/5/18)».

Περιγράφοντας αναλυτικά την εικόνα που αντίκρισε η κ. Καζάκου υπογράμμισε πως «αποτέλεσμα του πανικού και της  λάθος διαχείρισης από μέρος του κ. Πετρίδη… στις δυο μεγαλύτερες αφετηρίες να εξακολουθούν να μην υπάρχουν τα ποδήλατα, στην αφετηρία του ΚΤΕΛ να είναι απενεργοποιημένο το σύστημα, στην αφετηρία της περιφέρειας να γίνονται οι όποιες εργασίες, ενώ τα ποδήλατα που μεταφέρθηκαν από την αφετηρία του Ευαγγελισμού στο Φανάρι μεταφέρθηκαν χωρίς τον λοιπό εξοπλισμό καθώς αυτός βρίσκεται ακόμη στο ίδιο σημείο». 

Κλείνοντας η κ. Καζάκου εξέφρασε την ικανοποίησή της «για την ανταπόκριση της Δημοτικής αρχής, αποδεικνύοντας το έργο της αντιπολίτευσης, που σκοπό έχει να συμβάλει στις λύσεις των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών» για να ζητήσει από τους δημότες «να αξιολογήσουν τη βαρύτητα όσων ειπώθηκαν» διερωτώμενη «ποιος τελικά ψεύδεται;».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.