«Πετριδης η τανκς» και… η τριχα καγκελο

Απαρατήρητα

«ΠΕΤΡΙΔΗΣ  Ή ΤΑΝΚΣ» (sic) έγραψε, επιλέγοντας, αντιδήμαρχος του δήμου Κομοτηνή σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής διοίκησης, αναδημοσιεύοντας είδηση περί της έγκρισης  1 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις δημοσίων χώρων και η αλήθεια είναι πως μας σηκώθηκε η τρίχα (κατά κυριολεξία). Κατανοούμε από τα συμφραζόμενα πως οι πολιτικοί του τόπου αισθάνονται πως η προεκλογική περίοδος πλησιάζει, θα συνιστούσαμε όμως μια μεγαλύτερη εγκράτεια ως προς τη φρασεολογία.
 
Είναι εμπεδωμένη πλέον (αν και δεν την ασπαζόμαστε) η αντίληψη που θέλει την πολιτική να είναι μόνο επικοινωνιακή διαχείριση, τούτο όμως δεν σημαίνει  πως θα πρέπει να θέτει διλήμματα αφενός που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, χάριν εντυπώσεων, αφετέρου δείχνουν να αγνοούν την ιστορία με την οποία έχουν ταυτιστεί για να διατυπώνονται με τόση ευκολία.
 
Όσο για την έγκριση που γέννησε το παραπάνω λεκτικό «πυροτέχνημα» έχουμε να υποβάλλουμε το εξής ερώτημα: μήπως αν δεν αφήνονταν στην τύχη τους τόσα χρόνια οι εν λόγω χώροι, που σήμερα χρίζουν συντήρησης, το ποσό ήταν μικρότερο;

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Καλημέρα… Μια προσπάθεια του Δημάρχου μας με εμμονή και επίμονη για την εξασφάλιση των χρημάτων ώστε σήμερα να είμαστε υπερήφανοι για τα έργα που θα γίνουν, ήδη τα πρώτα έργα τα βλέπουμε!!!! ΠΕΤΡΙΔΗΣ Η ΤΑΝΚΣ για τους κακόψυχους»

Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.