Tρεις μεταγραφες απο τα…παλια για τον Πανθρακικο!

Μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι ο "Πάνθραξ".
Παίχτες του Πανθρακικού θεωρούνται από σήμερα οι Θωμάς Γαβριήλ, Στέλιος Βασιλακάκης και Κώστας Τσαγκαλίδης. Πριν από λίγη ώρα ο ΑΠΣ Πανθρακικός μέσω επίσημης ανακοίνωσης έκανε γνωστή την είδηση των τριών αυτών μεταγραφών.
 
Και οι τρείς ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν την περσινή σεζόν με την φανέλα του Σπάρτακου έχοντας ως προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή, του οποίου τις οδηγίες θα έχουν την τύχη να ακολουθούν και φέτος, όμως φορώντας αυτή τη φορά την πράσινη φανέλα.
 
Επίσης άλλο ένα κονό στοιχείο μεταξύ των τριών νέων αποκτημάτων της ομάδας είναι πως όλοι είναι “προΪόντα” των ακαδημιών του Πανθρακικού καθώς εκεί έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα έχοντας παίξει σε όλα τα τμήματα υποδομής και  έχοντας μάλιστα συμμετάσχει και σε προπονήσεις του αντρικού τμήματος.
 
Αυτές οι τρείς μεταγραφικές κινήσεις είναι η επιβεβαίωση του πλάνου που έχει θέσει σε λειτουργία η διοίκηση της ομάδας, να φέρει δηλαδή παίχτες που έχουν αγωνιστεί στον Πανθρακικό και γνωρίζουν πόσο “βαριά” είναι η πράσινη φανέλα. 
 
Η ομάδα πλέον “οικοδομείται” από τα δικά της παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοίχημα που πρέπει να πετύχει η διοίκηση, η οποία δείχνει τουλάχιστον προς το παρόν πως θέλει να αποφύγει λάθη του παρελθόντος…
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.