Κομοτηνη: Μια λαμπερη επιδειξη μοδας για καλο σκοπο (+Gallery)

Σκοπός της διοργάνωσης η φροντίδα αστέγων συμπολιτών μας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής διοργάνωσε επίδειξη μόδας, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με στόχο την υποστήριξη του προγράμματος «Στέγη Αγάπης» που υλοποιείται στην Κομοτηνή για την φροντίδα άστεγων συμπολιτών μας.

Η λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στην μόδα έλαβε χώρα την Κυριακή 17 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Chris and Eve» παρουσία πλήθους συμπολιτών που έδωσαν το «παρών» συνδυάζοντας την αγάπη τους για την μόδα με τον σκοπό της επίδειξης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα καταστήματα Aralie, Mateossian, Παιδικά Eponymo, Νυφικά Χρυσό Κουφέτο, Εσώρουχα – Μαγιό Katsikaki, Υποδήματα παιδικά  ZOO Shoes, Οπτικά ΚΙΤΖΙΔΗΣ, Κομμωτήριο Sakis, Μακιγιάζ ORAMA, Περιποίηση ονύχων Nyxomania, Κοσμήματα Ioannas handmade, Ωδείο Κόψας, Οφθαλμολογικό Ιατρείο Γιάννης Κοσμίδης, Περιποίηση σώματος Laserderm, Αθλητικό Κέντρο Ladies Fitness club, Schur Flexibles group, Ξενοδοχεία DEMOCRITUS, Chris and Eve, Μετακινήσεις ΑΣΤΙΚΑ Κομοτηνής, Ηχητική κάλυψη The Art of Production, Άνθη – Φυτά Γαρδένια, Τυπογραφικά ΤΣΙΜΟΥΡΔΑΓΚΑ, Γ. ΦΥΓΚΑΣ, Ποτοποιία – Οινοποιία ΘΡΑΚΗΣ, Φωτογραφία Ιωάννης Τεπετσικλής, DJ Αντώνης Καμπουρίδης, ΚΝΙΚΟΣ “Το Μανάβικο της Κομοτηνής”, Ι.ΚΤΕΟ ΡΟΔΟΠΗΣ.

 

 
Με την απόδειξη της πρόσκλησης εισόδου, κάθε παρευρισκομένος είχε την ευκαιρία να επωφεληθεί με έκπτωση 25% για αγορές από το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και κλήρωση πλούσιων δώρων. 
 

Η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η κ. Μαίρη Σκλαβίδη.  

 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.