Βραβευση για 55 μικρους μαθηματικους της Ροδοπης

Τους επιτυχόντες του 12ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» βράβευσε το Παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

55 μικρούς επιτυχόντες του 12ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» του περιοδικού της Ε.Μ.Ε. «Μικρός Ευκλείδης» για τους μαθητές της Ε΄ και της Στ΄ τάξης του Δημοτικού, βράβευσε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουνίου το Παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κομοτηνής, με τους μικρούς μαθητές να λαμβάνουν τις βραβεύσεις τους υπό το βλέμμα γονέων, συγγενών και φίλων.


 
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου, για τους μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων, με σκοπό να αντιληφθούν οι μαθητές ότι τα μαθηματικά κρύβουν ομορφιά και προσφέρουν πολλές δυνατότητες στη ζωή μας, να εκτιμήσουν τη χρήση των μαθηματικών σε πολλές εφαρμογές, να χρησιμοποιήσουν τη μαθηματική τους σκέψη σε ευχάριστα και έξυπνα προβλήματα.


 
Τα μέλη του παραρτήματος Ροδόπης της ΕΜΕ συνεχάρησαν τους μαθητές, και τους ευχήθηκαν επιτυχία σε όλα τα στάδια της ζωής τους, εκφράζοντας την ελπίδα πως θα συμμετέχουν στους αντίστοιχους διαγωνισμούς που κάνει η ΕΜΕ σε όλα τα στάδια της μαθητικής τους ζωής.

Τους κάλεσαν δε αν θέλουν να συμμετάσχουν στα μαθήματα προετοιμασίας που πραγματοποίει το παράρτημα για τους διαγωνισμούς της Εταιρείας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.