Γυναικεια υποθεση το νεο προεδρειο του Συλλογου φοιτητων Νομικης Κομοτηνης

Την προεδρία και συνολικά 4 από τις 7 θέσεις καταλαμβάνουν φοιτήτριες της σχολής

Οι αρχαιρεσίες για την συγκρότηση του Προεδρείου του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής Κομοτηνής έλαβαν χώρα την Παρασκευή 15 Ιουνίου.
 
Ο Φοιτητικός Σύλλογος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκρότησε προσωποπαγές Διοικητικό Συμβούλιο, που σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής Κομοτηνής, θεωρούν πως είναι το πλέον ενδεδειγμένο μοντέλο εκπροσώπησης των συμφοιτητών τους, κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη την περασμένη χρονιά.
 

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 είναι: Πρόεδρος: Αφροδίτη-Μαρία Αρνογιαννάκη (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)
Αντιπρόεδρος: Λάμπρος Παρούτσας (ΑΝΟΚ)
Γενικός Γραμματέας: Μαρία-Ευσταθία Κωνσταντίνου (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)
Ταμίας: Γεωργία Ζαφειριού (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)
Ειδικός Γραμματέας: Νικόλαος Πιπερίδης (ΑΝΟΚ)
Α' Μέλος: Μιχαήλ Σκουζές (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)
Β' Μέλος: Αφροδίτη Τζουγανάκη (ΑΝΟΚ) 
 
Μετά το τέλος της διαδικασίας ο απερχόμενος Πρόεδρος, Βασίλης Ραδαίος δήλωσε:
«Κατά το ακαδημαϊκό έτος που μας πέρασε, η φυσιογνωμία του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής ανανεώθηκε δραστικά. Για πρώτη φορά ο Σύλλογος απέκτησε δικό του χώρο στην Σχολή, ώστε να μπορεί να απευθύνεται ο κάθε φοιτητής, πραγματοποιήθηκαν πιο πολλές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε άλλο έτος, ενώ τα πρακτικά δημοσιεύονται ηλεκτρονικά.
 
Ευχαριστώ πάρα πολύ την παράταξή μου, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που με όρισε πρόεδρο και με στήριξε καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την παράταξη ΑΝΟΚ για την συνεργασία στο πλαίσιο του προεδρείου, καθώς και τις παρατάξεις ΕΑΑΚ και ΜΑΣ για την ευρύτερη συνεργασία.
 
Είμαι σίγουρος ότι το νεοεκλεγέν ΔΣ θα συνεχίσει με τον ίδιο ή και ακόμα περισσότερο ζήλο την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Συλλόγου. Άλλωστε, δυνατός Σύλλογος Φοιτητών σημαίνει πιο αποτελεσματική διεκδίκηση των αιτημάτων.” 
 
Από την πλευρά της η νεοεκλεχθείσα Πρόεδρος, Αφροδίτη Αρνογιαννάκη δήλωσε «Είναι πραγματικά ευχαρίστηση και μεγάλη μου τιμή να είμαι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Κομοτηνής από το 1977. ΩςΠροεδρείο δεσμευόμαστε ότι πρωταρχικό μας στόχο θα αποτελέσει η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου, η άριστη συνεργασία με τις υπόλοιπες παρατάξεις και φυσικά η προώθηση των συμφερόντων των φοιτητών της Νομικής μας.
 
Θα ήθελα ακόμη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους συμφοιτητές μας καθώς και την παράταξη μου, την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που με επέλεξαν ως εκπρόσωπο τους. Εύχομαι σε όλα τα μέλη του ΔΣ καλή θητεία.»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.