«Στεγη Αγαπης» προσεφεραν οι Κομοτηναιοι για τους αστεγους συμπολιτες μας

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην 2η Επίδειξη Μόδας Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα που διοργάνωσε η Λέσχη Lions Ορφέας Κομοτηνής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής διοργάνωσε επίδειξη μόδας, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με στόχο την υποστήριξη του προγράμματος «Στέγη Αγάπης» που υλοποιείται στην Κομοτηνή για την φροντίδα άστεγων συμπολιτών μας.
 
Η λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στην μόδα αλλά και στην συστράτευση φορέων και επαγγελματιών που την εκπροσωπούν στην υπηρεσία της φιλανθρωπίας, έλαβε χώρα την Κυριακή 17 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Chris and Eve» παρουσία πλήθους συμπολιτών που έδωσαν το «παρών» συνδυάζοντας την αγάπη τους για την μόδα με τον σκοπό της επίδειξης.
 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα καταστήματα Aralie, Mateossian, Παιδικά Eponymo, Νυφικά Χρυσό Κουφέτο, Εσώρουχα – Μαγιό Katsikaki, Υποδήματα παιδικά  ZOO Shoes, Οπτικά ΚΙΤΖΙΔΗΣ, Κομμωτήριο Sakis, Μακιγιάζ ORAMA, Περιποίηση ονύχων Nyxomania, Κοσμήματα Ioannas handmade, Ωδείο Κόψας, Οφθαλμολογικό Ιατρείο Γιάννης Κοσμίδης, Περιποίηση σώματος Laserderm, Αθλητικό Κέντρο Ladies Fitness club, Schur Flexibles group, Ξενοδοχεία DEMOCRITUS, Chris and Eve, Μετακινήσεις ΑΣΤΙΚΑ Κομοτηνής, Ηχητική κάλυψη The Art of Production, Άνθη – Φυτά Γαρδένια, Τυπογραφικά ΤΣΙΜΟΥΡΔΑΓΚΑ, Γ. ΦΥΓΚΑΣ, Ποτοποιία – Οινοποιία ΘΡΑΚΗΣ, Φωτογραφία Ιωάννης Τεπετσικλής, DJ Αντώνης Καμπουρίδης, ΚΝΙΚΟΣ «Το Μανάβικο της Κομοτηνής», Ι.ΚΤΕΟ ΡΟΔΟΠΗΣ.
 

Οι παρευρισκόμενοι λοιπόν είχαν την ευκαιρία να δουν στην «πασαρέλα» όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, στο παιδικό, γυναικείο αλλά και αντρικό ντύσιμο, προτάσεις υπόδησης, αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, ενώ με την απόδειξη της πρόσκλησης εισόδου, κάθε ένας είχε την ευκαιρία να επωφεληθεί με έκπτωση 25% για αγορές από το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων που συμμετείχαν στη δράση, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και κλήρωση πλούσιων δώρων.
 
Η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η κ. Μαίρη Σκλαβίδη  που έδωσε ζωντάνια και ρυθμό στην όλη επίδειξη. 

Ζωή Κοσμίδου «Η στέγη ξεκίνησε από τους Lions αλλά δεν θα γινόταν τίποτα χωρίς την στήριξη όλης της Κομοτηνής» 

«Η σημερινή εκδήλωση γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και πιο συγκεκριμένα για τη στήριξη της λειτουργίας της Στέγης Αγάπης, της στέγης φιλοξενίας των αστέγων της πόλης μας» τόνισε στις δηλώσεις της η πρόεδρος της Λέσχης Lions Ορφέας Κομοτηνής κ. Ζωή Κοσμίδου, ευχαριστώντας  το σύνολο των συντελεστών αλλά και των παρευρισκομένων πολιτών.
 

Όπως εξήγησε η Στέγη λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο, και ήδη έξι άτομα έχουν φιλοξενηθεί από μισό έως ένα χρόνο, ενώ η λειτουργία της στέγης γίνεται σε συνεργασία τόσο με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, σε ό,τι αφορά την εισδοχή των ατόμων, ώστε αυτοί να πληρούν τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά, όσο και με την υποστήριξη φορέων της πόλης, ιδιωτών, επιχειρήσεων αλλά και μεμονωμένων συμπολιτών. «Οφείλω λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την κοινωνία της Κομοτηνής,  που στηρίζει την στέγη, καθώς πρόκειται για ένα δύσκολο έργο, που ναι μεν ξεκίνησε από τους Lions, αλλά τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τη στήριξη της Κομοτηνής και των Κομοτηναίων».
 
Η κ. Κοσμίδου εξήγησε πως η πλειοψηφία των φιλοξενούμενων συμπολιτών μας, επανεντάσσονται επιτυχημένα στην κοινωνία, δίνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά παραδείγματα και διαβεβαιώνοντας πως «με την βοήθεια όλων θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε».
 
Κλείνοντας η πρόεδρος της Λέσχης Lions επεσήμανε πως η εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί δίχως την στήριξη των επαγγελματιών της πόλης που την υποστήριξαν, τονίζοντας  ότι πρόκειται για «κοινή προσπάθεια όλων όσων αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα» για να υπογραμμίσει πως «είναι μία μέρα χαράς, ώστε να πάρουμε ανάσες, δύναμη, για να βοηθήσουμε σε αυτόν τον πολύ σημαντικό σκοπό όλοι οι Κομοτηναίοι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.