Θεσεις σε Εβρο και Καβαλα για το προγραμμα δακοκτονιας

752 προσλήψεις εποχικού προσωπικού θα γίνουν φέτος για το πρόγραμμα δακοκτονίας σε όλη τη χώρα.
 
Το προσωπικό αυτό θα απασχοληθεί ως εξής : Oι τομεάρχες δακοκτονίας μέχρι 6,5 μήνες, το δε εργατοτεχνικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων τα εκατόν ενενήντα δύο (192) άτομα (έως 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) και τα τριακόσια ενενήντα δύο (392) άτομα (έως 60 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) η δε απασχόληση τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2018.
 
Σύμφωνα με την απόφαση κατανομής των θέσεων στον Έβρο θα προσληφθεί ένας Τομεάρχης, 32 εργατοτεχνίτες μέχρι 34 ημερομήσθια και 1 ένας εργατοτεχνίτης μέχρι 60 ημερομήσθια. Στην Καβάλα 2 Τομεάρχες και 77 εργατοτεχνίτες μέχρι 60 ημερομήσθια
 
Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν από τις περιφέρειες και η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει με την εποπτεία του ΑΣΕΠ.  Για την πρόσληψη του εργατοτεχνικού προσωπικού έχουν δοθεί σχετικές οδηγίες με την με αριθμ. πρωτ. 6569/67952/14.06.2012 Εγκύκλιο της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής.
 
Οι εμπλεκόμενοι φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων θα πρέπει να φροντίσουν ώστε οι προσλήψεις του προσωπικού να γίνουν έγκαιρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η έγκαιρη έναρξη και αποτελεσματική λειτουργία του προγράμματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.