Μια θεση μονιμου για τον ΔΕΔΔΗΕ στην Ξανθη

Από τις 2 Ιουλίου οι αιτήσεις

Την προκήρυξη 7Κ/2018 εξέδωσε ο ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με σειρά προτεραιότητας εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.»
 
Από την εν λόγω προκήρυξη προβλέπεται η πλήρωση μίας θέσης ειδικότητας ΠΕ Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών για την Περιοχή Ξάνθης.
 
Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία για την εν λόγω θέση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν Πτυχίο ή δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού είτε Πτυχίο ή δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ.
 
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 2 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ
 
Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή, την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση «ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2018 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510».
 
Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 20ης Ιουλίου 2018, ημέρας Παρασκευής. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.