Συναυλια με τραγουδια του Γιωργου Φραντζολα απο τους Γιωργο Βρανα και Αντωνη Μουσαδε

Την Δευτέρα στην Ξάνθη

Τις μπαλάντες της κραυγής και του μύθου του Γιώργου Φραντζολά θα παρουσιάσουν σε μια μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 25 Ιουνίου και ώρα 21.00 στην αυλή με τα Χαμάμ του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης ο Γιώργος Βρανάς και ο Αντώνης Μουσαδές, συντροφιά με μια πλειάδα αξιολογότατος μουσικών.

Συγκεκριμένα ο γνωστός Ξανθιώτης μουσικός και ερμηνευτής Αντώνης Μουσαδές, ο κρητικός λυράρης και τραγουδιστής Γιώργος Βρανάς μαζί με τη Στέλλα Γκρήγκοβιτς από το πολυφωνικό σχήμα «Πλειάδες» ανταμώνουν με τον Μάριο Βλάχο από τους «Balkanatolia» και τον εμπνευσμένο πνευστό Τάσο Καπζάλα. Κι όλοι μαζί αναδεικνύουν γνωστά και νέα τραγούδια του Γιώργου Φραντζολά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Το πρόγραμμα της συναυλίας διανθίζουν παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια.

Στα τραγούδια του Γιώργου Φραντζολά το ηχόχρωμα και το ύφος της Κρήτης συναντάει το πολυφωνικό τραγούδι. Το συνταίριασμα των πνευστών με τη λύρα μάς ταξιδεύει στο χώρο του μύθου και ο Αντώνης Μουσαδές, μας ηλεκτρίζει στις μπαλάντες της κραυγής του Θρακιώτη συνθέτη.

Οι συντελεστές

Αντώνης Μουσαδές: φωνή, κιθάρα
Γιώργος Βρανάς: τραγούδι, κρητική λύρα
Στέλλα Γκρήγκοβιτς: τραγούδι
Μάριος Βλάχος: τραγούδι, κιθάρα
Τάσος Καπζάλας: φλάουτο, σαξόφωνα
Ιάσων Καπζάλας: κρουστά
Γιώργος Φραντζολάς: τραγούδι, κιθάρα, αφήγηση
Παραγωγή: mousades music school

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.