2ος στην Πανελληνια καταταξη για 2η χρονια ο ΕΟΣ Κομοτηνης

Στην δεύτερη θέση της σειράς κατάταξης 83 συνολικά σωματείων από όλη την Ελλάδα, βρίσκεται ο Ορειβατικός Σύλλογος Κομοτηνής, στην αξιολόγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης με βάση τις δράσεις του για το 2017.
 
Πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία ο Ορειβατικός Σύλλογος της πόλης μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Α’ κατηγορίας και κατ’επέκταση της συνολικής κατάταξης υπολειπόμενος μάλιστα 1,5 μόλις βαθμού από τον πρώτο, ήτοι την Ορειβατική και Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης.
 
Συγκεκριμένα η Ορειβατική και Αναρριχητική Λέσχη της συμπρωτεύουσας βαθμολογήθηκε με συνολικά 1.546,5 βαθμούς για το σύνολο των δράσεών της για το 2017, έναντι 1.545 βαθμών της ομάδας της Κομοτηνής.

Συνολικά στην Α’ Κατηγορία, σε σύνολο 83 σωματείων, κατατάχθηκαν 11 σωματεία, στην Β’ κατηγορία 6, στην Γ’ Κατηγορία 3, ενώ στην Δ’ και Ε’ Κατηγορία, 30 και 20 σωματεία αντίστοιχα. 12 συνολικά σωματεία δεν εμφάνισαν καθόλου δράση εντός του 2017 και επομένως δεν βαθμολογήθηκαν.
 
Στο αντίστοιχο ρεπορτάζ του προηγούμενου έτους, γράφαμε πως «αν κρίνει κανείς από την ολοένα και εξελισσόμενη δράση του ΕΟΣ Κομοτηνής, στην κατάταξη του 2017 αναμένεται να “διεκδικήσουμε” και την πρωτιά». Οι φετινές βαθμολογίες του ΕΟΣ επιβεβαιώνουν πλήρως το τότε ρεπορτάζ του «ΠτΘ» καθώς εκ των αριθμών γίνεται κατανοητό ότι έχασε την πρωτιά μόλις για 1.5 βαθμό, ωστόσο συνεχίζει απαρέγκλιτα και με την ίδια αγάπη το έργο του. Γεγονός που κάνει την πρωτιά και σε βαθμολογικό επίπεδο, ακόμα πιο κοντινή για την επόμενη χρονιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.