Το καλοκαιρινο παρτυ των Beerunners στις εγκαταστασεις της «Βεργινα»

Απαρατήρητα

Στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. βρέθηκαν τα μέλη και οι φίλοι των Beerunners Κομοτηνής, οι οποίοι αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τις αγωνιστικές και γενικότερες δρομικές τους υποχρεώσεις, ενόψει θέρους, με μία γιορτή.
 
Η πηγή του αγαπημένου τους ποτού, ήτοι της μπύρας, δηλαδή οι εγκαταστάσεις της «Βεργίνας» ήταν το κατάλληλο μέρος και έτσι στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής στήθηκε ένα καλοκαιρινό πάρτυ υπό την ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Δημήτρη Πολιτόπουλου.
 

Τα μέλη των Beeruners και  οι εθελοντές του 1ου Αγώνα Μπύρας που έλαβε χώρα φέτος στην περιοχή μας, συγκεντρώθηκαν μαζί με άλλους φίλους και εθελοντές, τα κάρβουνα και εδέσματα προετοιμάστηκαν και τα ποτήρια σηκώθηκαν στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας  Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης αυτή το φορά εν είδει ευχαριστώ σε όλους όσους με χαρά συμμετέχουν στη δρομική αυτή παρέα που έχει αρχίσει να αυξάνεται και να αποκτά φίλους και εκτός πόλης.
 
Υπό τις μουσικές επιλογές του Κώστα Δαμιανού ο οποίος έντυσε μουσικά την εκδήλωση και με βασικό μήνυμα ότι «μέτριες ποσότητες κατανάλωσης μπύρας μπορούν να έχουν ευεργετικές επιδράσεις και επιπτώσεις στους δρομείς και να προσφέρουν το ίδιο αν όχι καλύτερης ποιότητας ενυδάτωση».
 

Μπορεί οι Beerunners να καλωσόρισαν κατά αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι, ωστόσο για  όσους αντέχουν το θέρος η επόμενη συνάντησή τους δόθηκε στην παραλία Αρωγής- Φαναρίου στις 4 Ιουλίου όπου θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές των 5  και 10 χλμ. με πολλές καλοκαιρινές εκπλήξεις τόσο για τα μέλη των Beerunners αλλά και τους φίλους αυτών.

Καλό καλοκαίρι! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.