Λεμονιδης: 3 γενιες συνυφασμενες με τον ΓΑΣ

Απαρατήρητα

Η ανακοίνωση επιστροφής του Ισίδωρου Λεμονίδη στην οικογένεια του ΓΑΣ “Κομοτηνή” υπό των οδηγιών του πατέρα του Νεοκλή σηματοδοτεί μία σπάνια περίπτωση σε όλο το Πανελλήνιο: 3 γενιές Λεμονίδη έχουν προσφέρει στην ιστορική ομάδα της Κομοτηνής.
 
Συγκεκριμένα, ο Σιδέρης Λεμονίδης, μία εμβληματική φυσιογνωμία, καθώς αποτέλεσε έφορος στην ιστορική ομάδα του ΓΑΣ όταν αυτή μεσουρανούσε στην Α2. Είχε δώσει σχεδόν όλη την ζωή του για να μην λείψει τίποτα στους αθλητές και να βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας γεμάτο. Ο Σιδέρης, με άπειρες γνωριμίες και συμπάθειες σε όλη την Ελλάδα, άφησε εκτός από το βαρύ του όνομα και ως κληρονομιά τον γιο του, Play Maker τα χρόνια της Α2 και προπονητή του ανδρικού τμήματος και όχι μόνο στον ΓΑΣ.
 
Ο Νεοκλής, που εκτός από τον ΓΑΣ εργάστηκε στην BF Ξάνθη στην Α2 την σεζόν 2009-10 με επιτυχία, είναι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν προπονητής στον πάγκο του ΓΑΣ και μένει στον πάγκο τα τελευταία 5 χρόνια με ένα διάλειμμα την σεζόν 2015-16. Ο Νεοκλής, αδερφός του Αθλητικογράφου Στέφανου με μεγάλη καριέρα και αυτός στο χώρο της δημοσιογραφίας, θεωρείται και όχι άδικα από τα μεγάλα ονόματα της προπονητικής στην Βόρεια Ελλάδα. Πλέον θα έχει, υπό την καθοδήγηση του, τον γιο του Ισίδωρο, έναν αθλητικό και ικανότατο γκαρντ που τελείωσε τις σπουδές και επιστρέφει στη γενέτειρα του Κομοτηνή.
 
Έτσι λοιπόν, ο Σιδέρης από ψηλά με περηφάνια θα βλέπει τον γιο και τον εγγονό του να συνεχίζουν να προσφέρουν στον Σύλλογο που τόσο πολύ αγαπάει, τον ΓΑΣ Κομοτηνή! ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.