Στις 9 Ιουλιου η εναρξη των θερινων εκπτωσεων

Προαιρετικό το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, 15 Ιουλίου

Την προσεχή Δευτέρα, 9 Ιουλίου ξεκινούν οι τακτικές θερινές εκπτώσεις σύμφωνα με την ενημέρωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προς τα μέλη του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε «σύμφωνα με το άρθρο 15 του Νόμου 4177/2013 η τακτικές θερινές εκπτώσεις του παρόντος έτους θα αρχίσουν την Δευτέρα, 9 Ιουλίου και θα λήξουν την Παρασκευή , 31 Αυγούστου 2018».

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, οι επαγγελματίες θα πρέπει να αναγράφουν πρώτα απ’ όλα την παλιά και νέα τιμή των προϊόντων και κατόπιν, εάν το επιθυμούν, ποσοστό έκπτωσης.

Παράλληλα με τα παραπάνω , σύμφωνα με την παρ.1 αρ.16ν. 4177/2013 τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή , 15 Ιουλίου 2018 ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής εύχεται να πετύχουν αυτές οι εκπτώσεις και προτρέπει τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν στο μέτρο του δυνατού τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή στην τοπική αγορά» καταλήγει η ανακοίνωση.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.