«Σαν παιδιου Φαντασια» απο το ΔΗΠΕΘΕ Ρουμελης και το Εργαστηριο Ονειρου

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

Την παράσταση «Σαν Παιδιού Φαντασία» πρόκειται να παρουσιάσουν την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής το Εργαστήριο Ονείρου και το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.
 
Η ολοκαίνουργια παράσταση «Σαν παιδιού Φαντασία» δεν είναι μια ακόμα  παιδική παράσταση. Μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν μαζί με τους εξαιρετικούς ηθοποιούς  και τις υπέροχες- πρωτότυπες  μουσικές, τα τρισδιάστατα σκηνικά και τα υπέροχα κοστούμια   σε ένα μαγικό ταξίδι. 

Η υπόθεση της παράστασης 

Δύο αδέρφια, ο Οδυσσέας και η Αριάδνη, σαν μεγάλωσαν κράτησαν μέσα τους τη φαντασία και την αγάπη. Πάντα νικούσαν μία άσχημη ανάμνηση με μια χαρούμενη και ό,τι δεν ήταν καλό στον κόσμο αυτόν το έστελναν στη φανταστική τους χώρα, τη Βουργουνδούπολη, όπου εκεί όλα γίνονταν όμορφα. Μια κλεψύδρα, μία πυξίδα και ένα πουγκί με χρώματα είναι τα εφόδια που τους έδωσαν οι τρεις μοίρες για το ταξίδι τους στον δικό τους προορισμό. Ένα χρυσό πόμολο ανοίγει τις πέντε μαγικές πόρτες. Η πόρτα της καρδιάς ανοίγει μαζί με τους θεατές.
 
Η πόρτα της φαντασίας ζωντανεύει με ένα νέο κάθε φορά παραμύθι που οι ήρωες δημιουργούν με τα παιδιά. Στο ταξίδι τους συναντούν ήρωες και πλάσματα από την ελληνική μυθολογία, την ελληνική μας παράδοση, αλλά και νέους φανταστικούς. Ο Οδυσσέας αντικατοπτρίζει το κάθε ένα παιδί που μέσα από την παράσταση θα διασκεδάσει, θα συνεργαστεί με τους ήρωες του έργου, αλλά, πάνω απ’ όλα, θα φύγει με εφόδια, όπως θάρρος, γνώση και πίστη στον ίδιο του τον εαυτό. 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δέσποινα Πολυκανδρίτου,  Τζοάννα Βρακά,   Γιαννέλος Βασίλης, Δημήτρης Πιέτρης
Στον ρόλο της αφηγήτριας η  Βίκυ Τσιανίκα  από το δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Kείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης
Eικαστική επιμέλεια- Ζωγραφική – Σκηνικά : Γιάννης Σπανόπουλος
Κοστούμια:  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης – Τέτα Βασιλάτου-Σπανόπουλος Γιάννης
Χορογραφίες : Ιωάννα Μουλιάκου 
Μακιγιάζ: Φρέντυ Καλομπράτσος-Χαρά Αλάτζα -Έφη Αργυροπούλου
Ψηφιακές προβολές: James D                  
Πρωτότυπη μουσική:  Ειρήνη Τριανταφυλλίδη – Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης
 
Info
Τιμές εισιτηρίων
 Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: 8 ευρώ
ΑμεΑ: Δωρεάν 
Προπώληση στο βιβλιοπωλείο  «Δημοκρίτειο»

Προσκλήσεις για τη δωρεάν παρακολούθηση της παράστασης από τον «ΠτΘ» 

Ο «ΠτΘ» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 4 διπλές προσκλήσεις για τη δωρεάν παρακολούθηση  της θεατρικής παράστασης. Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις προσκλήσεις το μόνο που έχουν να κάνουν είναι like και share στην αφίσα της παράστασης που βρίσκεται στη σελίδα του facebook «Παρατηρητής της Θράκης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.