Κρουαζιεροπλοιο θα υποδεχθει το λιμανι της Αλεξανδρουπολης

Απαρατήρητα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την κατάπλευση του κρουαζιερόπλοιου «SALAMIS FILOXENIA» το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου και ώρα 10.00 στο λιμάνι της πόλης.
 
Το «SALAMIS FILOXENIA» που φέρει κυπριακή σημαία έχει χωρητικότητα περίπου 400 τουριστών – στο μεγαλύτερο μέρος τους Κύπριοι και Άγγλοι – και 200 μελών του πληρώματος και έρχεται από την Μυτιλήνη. Πρόκειται να πραγματοποιήσει διανυκτέρευση το βράδυ της Τρίτης, αναχωρώντας την επομένη με προορισμό την πόλη της Καβάλας.
 
Η επικείμενη άφιξη τουριστών και πληρώματος και η έξοδος ενός μέρους από αυτούς στην «αγορά», θέτει σε εγρήγορση τους εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης λοιπόν, ενόψει της άφιξης  τουριστών και εργαζομένων κρουαζιέρας και περιήγησης αυτών στην πόλη την προσεχή  Τρίτη, ενημέρωσε έγκαιρα τους επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τον τρόπο προσέγγισης και προσέλκυσης των επισκεπτών – τουριστών του εν λόγω κρουαζιερόπλοιου. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.