«Εβρος»: Εκθεση φωτογραφιας μελων του Κεντρου Δημιουργικης Φωτογραφιας Θρακης

14 με 22 Ιουλίου στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης εγκαινιάζει την έκθεση φωτογραφίας των μελών του, με θέμα «Έβρος». Ο Νομός Έβρου στέκει με μεγαλοπρέπεια ως τελευταίος ελληνικός νομός με πρωτεύουσα του, την Αλεξανδρούπολη, το μυστηριώδες νησί του, τη Σαμοθράκη, τα οποία θέτουν το βορειότερο και ανατολικότερο «άκρο» της Ελλάδας.
 
Είκοσι ένας φωτογράφοι αποθανάτισαν εικόνες, στιγμές και δρώμενα από τις φυσικές ομορφιές, τα ήθη, τα έθιμα και την καθημερινότητα των ανθρώπων του νομού. Στοιχεία έμπνευσης των φωτογράφων ήταν η αρχέγονη φύση, η παράδοση, οι πολύχρωμες πόλεις και οι αυθεντικές αισθήσεις.
 
Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Αναγνώστου Αγγελική, Ανδρεαδάκης Νίκος, Βούλγαρης Σταμάτης, Γεροντίδη Δήμητρα, Γκομίνη Μαρία, Δημητρίου Γεωργία, Εφραιμίδου Δήμητρα, Ζωάκης Νίκος, Ζωάκης Σωτήρης, Καπετανίδης Θωμάς, Λάμπογλου Νίκος, Μαλτέζος Χρήστος, Μπουλταδάκης Γιάννης, Παπαδάκης Ηλίας, Παπαπαναγιώτου Κατερίνα, Παρασκευίδου Άννα, Πάτση Γιούλα, Σπανοπούλου Ανέζα, Σταθόπουλος Μάριος, Τσιρίδου Τζούλια και Χατζηλίδης Συμεών.
 
Η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Έβρος» θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου 2018.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης 20:30 με 23:30.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.