Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Σχέδιο απόδρασης 2: Άδης» και «Ουρανοξύστης» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες «εισόδους» περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για την περιπέτεια «Σχέδιο απόδρασης 2: Άδης», την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές» και την ταινία δράσης «Ουρανοξύστης» με τον Ντουέιν Τζόνσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα συνεχίζει τη διαδρομή της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η δεύτερη ταινία του ήρωα της Marvell «Ant-man».

Επίσης το σαββατοκύριακο για μικρούς και μεγάλους φίλους των ταινιών animation θα προβάλλεται το «Οι απίθανοι 2».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Σχέδιο απόδρασης 2: Άδης

Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει! 

Ουρανοξύστης

Ο πρώην πράκτορας του FBI και βετεράνος πολέμου Γουίλ Φορντ πλέον εργάζεται σε μια εταιρεία security που αναλαμβάνει τη φύλαξη ουρανοξυστών. Σε μια αποστολή του στην Κίνα θα αναλάβει τη φύλαξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου κτιρίου της χώρας, στο οποίο όμως θα ξεσπάσει μια μεγάλη πυρκαγιά και θα οριστεί αυτός ως υπεύθυνος. Καταζητούμενος πλέον, ο Γουίλ θα πρέπει να βρει τους πραγματικούς ιθύνοντες ώστε να καθαρίσει το όνομά του και παράλληλα να σώσει την οικογένειά του που έχει παγιδευτεί στο φλεγόμενο κτίριο. 

Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές

Η Μάβις κάνει έκπληξη στον Δράκουλα μια οικογενειακή κρουαζιέρα στο πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο των Τεράτων, ώστε να πάρει διακοπές κι αυτός από το να εξασφαλίζει σε όλους τους άλλους μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο του. Αλλά και η υπόλοιπη τερατο-παρέα δεν μπορεί να αντισταθεί και βρίσκεται κοντά τους. Φεύγοντας από το λιμάνι, ο έρωτας κάνει την παρουσία του όταν ο Δράκουλας γνωρίζει τη μυστηριώδη καπετάνισσα του πλοίου, την Έρικα. Τώρα είναι η σειρά της Μάβις να γίνει ο υπερπροστατευτικός γονέας, κρατώντας μακριά τον μπαμπά από την Έρικα. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, το αντικείμενο του πόθου του Δράκουλα είναι στην πραγματικότητα απόγονος του Βαν Χέλσινγκ, της νέμεσης του Δράκουλα και όλων των τεράτων. 

Ο Αντ-Μαν και η Σφήκα

Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang ζει πλέον με τις συνέπειες των επιλογών του, μοιράζοντας το χρόνο του ως υπέρ-ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Προσπαθώντας να ισορροπήσει την σπιτική ζωή και τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια πρόκληση που του αναθέτουν η Hope Ban Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει το κοστούμι του και να μάθει να πολεμάει δίπλα στη Σφήκα, ως μια δεμένη ομάδα που δουλεύει μαζί για να καλύψει μυστικά από το παρελθόν. 

Μόνο σήμερα και αύριο

Οι απίθανοι 2

Η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση, τη στιγμή που ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο… Απίθανοι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.