Τελικος Μουντιαλ vs παραλια σημειωστε 1

Της έκδοσης

Μπορεί ο καιρός να συνέτεινε για την κάθοδο και την παραμονή όλων στις παραλίες κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο υπήρχε ένα και μοναδικό γεγονός που τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την Κυριακή, μείωσε για λίγες ώρες βέβαια την παραμονή των λουόμενων στις παραλίες.
 
Και ο λόγος αυτός ακούει στο όνομα τελικός Μουντιάλ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 6 το απόγευμα και επομένως συνέβαλλε με τη σειρά του για την αμεσότερη ενδεχομένως της προγραμματισμένης, επιστροφή του λουομένων στην Κομοτηνή για την παρακολούθησή του.
 
Και αυτό καθ’ ότι λιγοστά ήταν τα μαγαζιά εκείνα, beach bar, ταβέρνες, καφέ κ.ο.κ. που είχαν προβλέψει για τη σχετική «κάλυψη»  –δεν απαιτούνταν άλλωστε – και ακόμα λιγότεροι όσοι είχαν συνδυάσει την παρακολούθηση του «μέγιστου» ποδοσφαιρικού θεάματος με την παραλία.
 
Λίγο η άνεση του σπιτιού, λίγο ο συνδυασμός του θεάματος με μπύρες, φαγητό κ.ο.κ. που επιταχύνουν την χαλάρωση και «ρίχνουν» τις άμυνες που απαιτούνται για παράδειγμα στην επιστροφή προς την πόλη, φαίνεται πως το Μουντιάλ αναδείχθηκε νικητής σε σχέση με τις παραλίες.
 
Χαρακτηριστική η κίνηση στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής- Φαναρίου μετά τις 4.30-5.00 το απόγευμα της Κυριακής, που στο ρεύμα προς Κομοτηνή από το Φανάρι ήταν υπέρ του δεόντως αυξημένη.
 
 Το ποδοσφαιρικό θέαμα του τελικού δεν μπορούμε να το κρίνουμε, ωστόσο φαίνεται πως «κέρδισε» την ψήφο εμπιστοσύνης των Ροδοπιτών τουλάχιστον που άφησαν από νωρίς τις παραλίες για να το παρακολουθήσουν. Βεβαίως η «μάχη» άνιση, καθότι το μουντιάλ τελείωσε επομένως από εδώ και ύστερα τα «στοιχήματα» δείχνουν για αδιαφιλονίκητο τελικό «νικητή» τις παραλίες. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.