«Πεππα το γουρουνακι»: Η επισημη θεατρικη παρασταση

Την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

Πέππα το γουρουνάκι η επίσημη  θεατρική παράσταση που παίζεται σε Μ. Βρετανία και Αμερική μετά την μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα. Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig.
 
Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, η Σούζυ Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε μαζί τους το « Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. 

Η υπόθεση της παράστασης 

Η Πέππα ξυπνάει έχοντας δει ένα υπέροχο όνειρο. Μια όμορφη μέρα ξεκινά με τους φίλους της. Παιχνίδι, τραγούδι, χορός, μα η δυνατή επιθυμία της να ζήσει το όνειρο της, τους οδηγεί σε πολλές περιπέτειες. Στην υπαίθρια Γιορτή της Χαράς που διοργανώνει η Μαντάμ Γαζέλα, η ατμόσφαιρα μαγεύει όλα τα παιδιά, όμως η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Μπορεί μια ξαφνική βροχή να φέρει τη χαρά και να κάνει τη ζωή υπέροχη σαν όνειρο;
 
Μέσα από ιστορίες της παιδικής καθημερινότητας, οι αγαπημένοι χαρακτήρες μαζί με τους μικρούς θεατές, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα προβληματιστούν και…θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους!

Πρόκειται για μία παράσταση με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ήρωες που όμως συνυπάρχουν αρμονικά και δίνουν σημασία στην έννοια της φιλίας και στην αξία της οικογένειας
 
Με κοστούμια σε σουρεαλιστική κλίμακα, εντυπωσιακούς φωτισμούς και σκηνικά, διαδραστικό παιχνίδι και μουσική επένδυση ειδικά ενορχηστρωμένη για τις ανάγκες της, η παράσταση μυεί τα παιδιά στην μαγική ατμόσφαιρα του θεάτρου. Ένα υπερθέαμα που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει το θέατρο και τον κόσμο του από την πρώτη στιγμή και να μείνει χαραγμένη στην μνήμη του.
 
Η επίσημη θεατρική παράσταση ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ  «Το  Όνειρο της Πέππα» θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στην Κομοτηνή την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής. Μην τη χάσετε.
 
Με τη συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής
 
Info
Τιμή εισιτηρίου:12 ευρώ
Tιμή προπώλησης: 10 ευρώ
 
Εισιτήρια προπωλούνται  στο Βιβλιοπωλείο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ, (Δημοκρίτου 7 Τηλ. 2531084040) και ηλεκτρονικά στο: www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/to-oneiro-tis-peppa/
Πληροφορίες στο 6987 089 778 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.