Οι επιθεσεις αδεσποτων σκυλων στην περιοχη του Προσκοπισμου προβληματιζουν τους περιοικους

Τελευταίο θύμα μια ποδηλάτισσα

Παράπονα πολιτών από την περιοχή του Προσκοπισμού λαμβάνουμε τελευταία σχετικά με επιθέσεις αδέσποτων σκύλων. Όπως μας εκμυστηρεύθηκε πολίτης της περιοχής τελευταίο θύμα ήταν μια ποδηλάτισσα που δέχτηκε επίθεση σκύλου, δαγκώνοντάς την στο πόδι, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει από το ποδήλατο ενώ όπως μας είπε τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα αν δεν επενέβαιναν οι περίοικοι προκειμένου να διώξουν το σκυλί. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο όπου τις παρασχέθηκαν οι κατάλληλες ιατρικές φροντίδες και πλέον λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την αποκατάσταση των τραυμάτων της. 
 
Μετά από αυτή την περιπέτεια η γυναίκα κατέθεσε αρμοδίως μήνυση κατά παντός υπευθύνου και απευθύνθηκε στο δημοτικό κυνοκομείο για την περισυλλογή του επιθετικού αδέσποτου, το οποίο επέδειξε ενδιαφέρον.
 
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σημειώσει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην περιοχή, ανακαλώντας στη μνήμη του άλλα δύο παρόμοια περιστατικά σε διάστημα μόλις λίγων μηνών.
 
Παράλληλα, μιας και το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορούσε ποδηλάτισσα, διερωτήθηκε με νόημα για ποιο λόγο δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για την κατασκευή ποδηλατόδρομου και «προωθείται» η χρήση ποδηλάτου στην πόλη μας, όταν οι πολίτες δεν μπορούν με ασφάλεια να χρησιμοποιήσουν το μεταφορικό μέσο της επιλογής τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.