Για την επανακυκλοφορια της εφημεριδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Γράφει ο Γιώργος Πεταλωτής *

Η επανακυκλοφορία της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» αποτελεί το αισιόδοξο νέο της ημέρας. Μετά από πολύχρονες ταλαντώσεις οι εφημερίδες «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ανέστειλαν πέρυσι τη λειτουργία τους αφήνοντας τον βορειοελλαδικό χώρο, μετά από έναν αιώνα, δίχως ισχυρό έντυπο πυλώνα πολιτικής, πολιτισμικής, επιστημονικής και κοινωνικής κάλυψης .
 
Σε μια εποχή και σε ένα χώρο που η πραγματική είδηση, η γνώμη, η άποψη, η υπογραφή και η σοβαρότητα είναι αναγκαίες, ο ρόλος όσων συμπράττουν για το νέο εγχείρημα είναι σημαντικός και η ευθύνη βαριά, αφού ανεβάζοντας τα στάνταρς στην περιοχή τους θα κριθούν από τους αναγνώστες με αυστηρότητα.
 
Ο πλουραλισμός , η ανεξαρτησία και η καινοτομία θεωρώ πως θα είναι κριτήρια επιτυχίας.
 
Η ομάδα που τολμά αξίζει συγχαρητήρια, όπως και ο τρόπος λειτουργίας της, αφού προκρίθηκε η σύσταση ΚΟΙΝΣΕΠ, η διασφάλιση της χρήσης των τίτλων από 24 εργαζόμενους έναντι δεδουλευμένων τους, η ένταξη στο εταιρικό σχήμα-μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου-δυναμικών επιχειρηματιών από το βορειοελλαδικό χώρο και έπεται και συνέχεια. 
 

Παρακολουθούμε και στηρίζουμε τον εμπλουτισμό της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας από εργαλεία προόδου της και σίγουρα οι τολμώντες θα νικήσουν …!

 

* Ο Γιώργος Πεταλωτής είναι πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.