Η «Grizo & Prasino fitnes week» μας θυμισε ποσο καλο ειναι να φροντιζουμε τους εαυτους μας

Ένας όμορφος κύκλος γεμάτος δραστηριότητες και βοτανικές εμπειρίες ολοκληρώθηκε

Από τις 17 έως και τις 22 Ιουλίου η «Grizo & Prasino» έφερε στην Ροδόπη μία εβδομάδα γεμάτη θάλασσα, παραλία, βοτανικά ροφήματα και εδέσματα! Η «Grizo & Prasino fitness week» θύμισε σε όλους εμάς πως καλό είναι να φροντίζουμε τους εαυτούς μας, διαδίδοντας, ταυτόχρονα τις χρήσεις των βοτάνων.
 
Κάθε μέρα σε άλλη παραλία, άλλη δραστηριότητα και άλλες βοτανικές γαστρονομικές εκπλήξεις, με εισηγητές τους κκ Chris Coyne, ένα δάσκαλο που «ζει» σύμφωνα με τη φιλοσοφία του, Μαρία Αρβανιτίδου, μαία και πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού, Μαρίνα Παυλάκη, expert yoga and meditation teacher, ιδιοκτήτρια και δασκάλα στο Namaste yoga, dance, pilates στην Αλεξανδρούπολη  και μία όμορφη συνεργασία με την «Watersports Kουpi / ΚΟΥΠΙ» και το «The Beach Bar – west side». 

Αqua pilates cardio & aqua noodle workout στο Φανάρι 

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με γυμναστική στο νερό και συγκεκριμένα aqua pilates cardio & aqua noodle workout με την κ. Κυριακή Συνοδινού στην παραλία Φαναρίου. Μετά την άσκηση ένα όμορφο σκηνικό από κρύα βοτανικά ροφήματα, κέικ με φρούτα του δάσους, λουΐζα και χαμομήλι αλλά και παγωτό με βοτανικό topping περίμενε τους συμμετέχοντες στο «The Beach Bar – west side». 


Στην Μαρμαρίτσα για Τσι Γκοννγκ 

To Qigong (Τσι γκονγκ) είναι μια αρχαία Κινέζικη πρακτική που απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας ή φυσικής κατάστασης. Έτσι, στις 18 Ιουλίου όσοι βρέθηκαν στην υπέροχη παραλία της Μαρμαρίτσας είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν δίπλα στο κύμα από τον κ. Chris Coyne, ένα δάσκαλο που «ζει» σύμφωνα με τη φιλοσοφία του.  


Η συνεργασία με την «Watersports Kουpi / ΚΟΥΠΙ» 

Την τρίτη μέρα οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με μία μαγευτική διαδρομή με καγιάκ από την παραλία Καγκέλες στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Χαραλάμπους. Η «Watersports Kουpi / ΚΟΥΠΙ», υπογράφοντας συνεργασία με την «Grizo & Prasino προσέφερε την καθοδήγησή της σε κωπηλάτες όλων των ηλικιών και των επιπέδων. 

Birthlight yoga εγκυμοσύνης και slow flow yoga 

Γνωρίζοντας καλά πως  η εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος με ανάμεικτα συναισθήματα και πολλές αλλαγές η κ. Αγγελική Δράκου, ιδιοκτήτρια της «Grizo & Prasino» αποφάσισε να προγραμματίσει στις 20 Ιουλίου μία προσέγγιση Birthlight yoga εγκυμοσύνης, με εισηγήτρια την μαία και πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού, κ. Μαρία Αρβανιτίδου, ενώ η εβδομάδα «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο, ένα πρωινό μάθημα slow flow yoga, με εισηγήτρια την κ. Μαρίνα Παυλάκη, expert yoga and meditation teacher, ιδιοκτήτρια και δασκάλα στο Namaste yoga, dance, pilates στην Αλεξανδρούπολη. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.