Διαφορετικο απο αλλες χρονιες το πανηγυρι στο Μικρο Κρανοβουνιο

Πολιτιστικοί σύλλογοι και Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνέλλεξαν βοήθεια για τους πληγέντες της Αττικής

Διαφορετικό από άλλες χρονιές ήταν το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μικρού Κρανοβουνίου εις μνήμην του Αγίου Παντελεήμονος.
 

Κι αυτό, γιατί σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής, ενώ έσοδα από τη διοργάνωση διατέθηκαν για τον ίδιο σκοπό. Την όμορφη πρωτοβουλία αγκάλιασαν αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής μας, καθώς και ένας σύλλογος από την Σαμοθράκη  που βρέθηκαν εκεί, στέλνοντας το μήνυμα πως ο ρόλος τους δεν περιορίζεται μόνο στη διατήρηση της παράδοσης, αλλά και στην προσφορά βοήθειας, όταν αυτή χρειάζεται.
 

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν έως αργά το βράδυ, με καλλιτέχνες από την Εβρίτικη Ζυγιά να δίνουν τον ρυθμό. 

Σούλα Γιαννακάκη «Βρισκόμαστε και φέτος εδώ, όπως και κάθε άλλη χρονιά, με μία άλλη νότα, όμως, λόγω των γεγονότων της Αθήνας» 

«Βρισκόμαστε και φέτος εδώ, όπως και κάθε άλλη χρονιά, με μία άλλη νότα, όμως, λόγω των γεγονότων της Αθήνας. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, μέσα από το καθιερωμένο μας γλέντι να συγκεντρώσουμε βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να χάνονται», είπε καλωσορίζοντας τον κόσμο η πρόεδρος, κ. Σούλα Γιαννακάκη, «έτσι, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τα έσοδα θα δοθούν για την στήριξή τους, ενώ συγκεντρώνουμε και είδη πρώτης ανάγκης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.