Ολοκληρωνεται το ροστερ της Α.Ε. Κομοτηνης

Ο Παρατηρητής της Θράκης “σκιαγραφεί” το ρόστερ της Α.Ε. Κομοτηνής

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του είναι το ρόστερ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, καθώς απομένει ένας ακραίος και για τη θέση λόγο αυτό ο Ηλίας Κρεούζης προσανατολίζεται σε έναν ακραίο με έφεση στην υποδοχή. Η ομάδα της Κομοτηνής, αν και νεοφώτιστη, κατάφερε να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ και πλέον το “στοίχημα” είναι να δέσει και να βρεθεί η κατάλληλη χημεία για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα Ο Ηλίας Κρεούζης, ο άνθρωπος που ανέβασε την ομάδα στην Volley league, πήρε “ψήφο εμπιστοσύνης” για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και ξεκίνησε άμεσα τον σχεδιασμό. 

Πρώτο μέλημα ο Πασαδόρος 

Πρώτο μέλημα του ήταν η απόκτηση ενός ποιοτικού πασαδόρου και για τον λόγο αυτό επέλεξε τον έμπειρο Ρενάν Μπερτασσόνι, ο οποίος έχει σημαντικές παραστάσεις ενώ γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας για ένα εξάμηνο! Έτσι λοιπόν, η επιθυμία του Κρεούζη έγινε πράξη και αποκτήθηκε ο πολύπειρος Βραζιλιάνος πασαδόρος και θα έχει backup τους Τάσο Δαλδαβερένη και Γιώργο Χρηστάκο, οι οποίοι σήκωσαν το βάρος του οργανωτή την περσινή αγωνιστική περίοδο. 

Μαύρο Διαμάντι από την Ρουάντα – Ογκόλιθος από Βραζιλία στο κέντρο 

Κάθε ομάδα χρειάζεται έναν “killer”, έναν άνθρωπο δηλαδή που να τελειώνει τις φάσεις. Για τον ρόλο αυτό αποκτήθηκε από την μακρινή Ρουάντα ο Νέλσον Μουράνγκουα, που έρχεται με πολύ καλές συστάσεις και φημίζεται για το θεαματικό στυλ που έχει. Στο πλευρό του θα είναι ο πολλά υποσχόμενος Άρης Ανδρεάδης. Επιπλέον, αποκτήθηκε ο χαρισματικός κεντρικός, που μπορεί να παίξει και ως διαγώνιος, Ρενάν Περέιρα Ντος Σάντος για να βοηθήσει με το ταλέντο του στο μπλοκ, στον πρώτο χρόνο αλλά και αν χρειαστεί ακόμα και ως διαγώνιος, θέση στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία 3 χρόνια. 

Ενίσχυση από Αλεξανδρούπολη για άκρα και κέντρο 

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην ομάδα της πόλης μας. Ο λόγος για τον Νίκο Χριστόφα, ο οποίος μετά από μία εντυπωσιακή σεζόν με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδα μας την ερχόμενη σεζόν. Κώστας Δαλακούρας και Γιάννης Καβαρατζής, δύο παιδιά που “ανδρώθηκαν” στη γειτονική Αλεξανδρούπολη με τον Δαλακούρα να έχει κάνει το “πέταγμα” του εδώ και δύο χρόνια στην Γερμανία, έρχονται στην Κομοτηνή για να δείξουν τις ικανότητες τους ενώ ανανέωσε ο Αλεξανδρουπολίτης κεντρικός Χρήστος Μπουφίδης.. Στο πλευρό τους θα είναι οι Αίαντας Παπαδάκος και Θανάσης Παπαγεωργίου ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποκτηθεί ο τελευταίος παίχτης, σύμφωνα με πληροφορίες, που θα αγωνίζεται σε αυτήν την θέση. 

Εμπειρία και ενθουσιασμός στη θέση του λίμπερο 

Ο έμπειρος Σταύρος Αρχοντούδης και ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος Ραφαήλ Μπανιώτης θα είναι οι αθλητές που θα αγωνιστούν στη θέση του λίμπερο. Ο Αρχοντούδης είναι ένας από τους πιο έμπειρους αθλητές της ομάδας ενώ ο Μπανιώτης, μετά από ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι στο Beach Volley ετοιμάζεται για μία αντίστοιχα καλή σεζόν στη σάλα! 

Χρέος μας να γεμίσουμε το στολίδι του 2ου Λυκείου 

Οι άνθρωποι της ομάδας , οδήγησαν την ΑΕ Κομοτηνής στα σαλόνια της Volley league και στελέχωσαν την ομάδα με τα καλύτερα υλικά! Είναι χρέος μας πλέον να γεμίσουμε τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου λυκείου και να δείξουμε σε όλο το πανελλήνιο πως ο κόσμος της Κομοτηνής διψάει για μεγάλα αθλητικά γεγονότα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.