Νεα στεγη απεκτησε ο Συλλογος ΔΑΔΑΑ

Έκκληση για προσφορά σε υλικά και εργασία για την ολοκλήρωση του νέου χώρου

Σε νέο χώρο μεταφέρεται ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων, παιδιών και ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger καθώς οι προσπάθειες μηνών των μελών του βρήκαν ανταπόκριση από τον Δήμο Κομοτηνής ο οποίος παραχώρησε το νέο χώρο στον Σύλλογο έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Ο χώρος που θα στεγάσει τα νέα γραφεία του Συλλόγου βρίσκεται έμπροσθεν του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής απέναντι από την παλιά Νομική Σχολή. Πρόκειται για έναν ισόγειο χώρο,50 περίπου τετραγωνικών μέτρων με δύο δωμάτια και δύο τουαλέτες και είναι κατάλληλος για να στεγάσει τόσο το γραφείο του Συλλόγου όσο και για την δημιουργία μίας αίθουσας δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση του κ. Νίκου Αρβανίτη για την λειτουργία του χώρου απαιτούνται τεράστια προσπάθεια αλλά και έξοδα, για την κάλυψη των οποίων τα μέλη του Συλλόγου απευθύνουν έκκληση προς όσους συμπολίτες, και μη, επιθυμούν να προσφέρουν σε υλικά και εργασία «ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες με το μικρότερο δυνατό κόστος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.