Επανερχεται η Λευκη Νυχτα στην Κομοτηνη

Αναμένεται να πραγματοποιηθεί τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου - Ήδη επαγγελματίες έχουν έρθει σε επαφή με τους διοργανωτές για την πραγματοποίησή της

Τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, την ίδια περίοδο δηλαδή με πέρυσι, φαίνεται να προγραμματίζεται η πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας στην Κομοτηνή, σύμφωνα με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου.
 
Να υπενθυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής και η ΟΕΒΕΣ Ροδόπης διοργανώνουν τη Λευκή Νύχτα στην Κομοτηνή, θέλοντας να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην πόλη, τονώνοντας τις επιχειρήσεις αλλά και την ψυχολογία του αγοραστικού κοινού.
 
Τις επόμενες ημέρες οι διοργανωτές θα έχουν διάφορες συναντήσεις για τη στήριξη της δράσης, από την οποία θα εξαρτηθεί και το εύρος των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν όπως κάθε χρόνο τη βραδιά, και ελπίζουν πως μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα έχουν ξεκαθαρίσει τις λεπτομέρειες και την συγκεκριμένη ημερομηνία της Λευκής Νύχτας.
 
Πάντως η κ. Κωνσταντινίδου τόνισε πως και οι επαγγελματίες της Κομοτηνής επιθυμούν την πραγματοποίηση της Λευκής νύχτας, με αρκετούς να έχουν ήδη έρθει σε επαφή και να ρωτούν πότε θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα. «Το θέλει η αγορά μας, το έχει ανάγκη» υπογράμμισε η ίδια, μιας και είναι μια καθαρά εμπορική γιορτή που περιμένουν και θέλουν οι έμποροι.
 
Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολη, όπου το παρόν έδωσαν πάνω από 35.000 κόσμου ενώ υπήρξε και σημαντική αύξηση των πωλήσεων, με την όλη προσπάθεια να διοργανώνεται από κοινού από τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο, το Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Περιφέρεια ΑΜΘ και τον TAP.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.