Ηρθαν για να μεινουν οι κυκλωπειες διαδρομες

Για ακόμα μια χρονιά η καρδιά του μοτοσικλετισμού χτυπούσε στη Μαρώνεια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 8η συνεχή χρονιά οι Κυκλώπειες Διαδρομές στις Πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας, που διοργάνωσε για ακόμα μια φορά ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής, με την υποστήριξη των Δήμων Μαρωνείας-Σαπών και Κομοτηνής. Στόχος φυσικά όπως κάθε χρονιά δεν είναι άλλος από το να ταράξουν τα νερά.
 

Έτσι από την Παρασκευή 24 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου, μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές χώρες, βρέθηκαν στη Μαρώνεια γνωρίζοντας την περιοχή και τις όμορφες παραλίες της και δίνοντας με το δικό τους τρόπο τον αποχαιρετισμό τους στο καλοκαίρι.
 
Ικανοποιημένη από την προσέλευση του κόσμου δήλωσε η πρόεδρος του Ομίλου κ. Ιωάννα Πουρνάρα, που τόνισε ότι η μεγαλύτερη προσέλευση έγινε το βράδυ του Σαββάτου.
 

«Αγαπούν πολύ τη Μαρώνεια οι φίλοι μας, την έχουν γνωρίσει μέσα από εμάς και την επιλέγουν πολύ συχνά για να κάνουν τις διακοπές τους» σημείωσε, επισημαίνοντας πως τους φιλοξενούν, τους δείχνουν την περιοχή, αλλά και στη συνέχεια ταξιδεύουν μαζί και περνούν πολύ όμορφα σε κάθε εκδήλωσή τους.
 
Μαζί με τις διαδρομές πραγματοποιήθηκε και η 3η συγκέντρωση γυναικών μοτοσικλετιστριών, ενώ έγιναν μια σειρά από δράσεις, μεταξύ των οποίων τα καλλιστεία των μοτοσικλετών.
 
Σε αυτά έλαβαν μέρος μηχανές χωρισμένες σε πέντε κατηγορίες, ιδιοκατασκευές, οι street, οι κλασικές μοτοσικλέτες, τσόπερ και μικρού κυβισμού, με ένα νικητή σε κάθε κατηγορία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.