Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση» και «Slender man» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για την περιπέτεια «Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση» με τον Τομ Κρουζ, φυσικά, στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται οι ταινίες τρόμου «Meg: Ο κυρίαρχος του βυθού» και «Slender man» και η περιπέτεια «Mile 22» με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Λόρεν Κόαν, Ίκο Ουβάις, Ρόντα Ράουζι, Τζον Μάλκοβιτς.
 
Τέλος για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του είδους θα προβάλλονται οι ταινίες animation «Ο μαγεμένος πρίγκηπας» και «Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Meg: Ο κυρίαρχος του βυθού

Ένα βαθυσκάφος, που εξερευνά τα απόρθητα ύδατα των ωκεανών, δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο. Καταλήγει ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού με όλο το πλήρωμά παγιδευμένο. Ο χρόνος τελειώνει και ο δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) προσλαμβάνεται για να σώσει το πλήρωμα και τον ίδιο τον ωκεανό από την απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία μήκους 23 μέτρων, τον Μεγαλόδοντα. Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι, πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο κυνηγό όλων των εποχών. 

Slender man

Σε μια μικρή πόλη στη Μασαχουσέτη, μια παρέα κοριτσιών εκτελεί ένα τελετουργικό σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει τον μύθο του Slender Man, μιας απρόσωπης, ψηλόλιγνης και τρομαχτικής φιγούρας με αφύσικα μακριά χέρια που ευθύνεται για την εξαφάνιση παιδιών. Όταν η μια από τις φίλες εξαφανίζεται μυστηριωδώς, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι είναι, στην πραγματικότητα, το τελευταίο θύμα του Slender Man. 

Mile 22

Ο Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ), μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι. 

Ο μαγεμένος πρίγκηπας

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. 

Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές

Η Μάβις κάνει έκπληξη στον Δράκουλα μια οικογενειακή κρουαζιέρα στο πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο των Τεράτων, ώστε να πάρει διακοπές κι αυτός από το να εξασφαλίζει σε όλους τους άλλους μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο του. Αλλά και η υπόλοιπη τερατο-παρέα δεν μπορεί να αντισταθεί και βρίσκεται κοντά τους. Φεύγοντας από το λιμάνι, ο έρωτας κάνει την παρουσία του όταν ο Δράκουλας γνωρίζει τη μυστηριώδη καπετάνισσα του πλοίου, την Έρικα. Τώρα είναι η σειρά της Μάβις να γίνει ο υπερπροστατευτικός γονέας, κρατώντας μακριά τον μπαμπά από την Έρικα. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, το αντικείμενο του πόθου του Δράκουλα είναι στην πραγματικότητα απόγονος του Βαν Χέλσινγκ, της νέμεσης του Δράκουλα και όλων των τεράτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.