Μια διαφορετικη συναυλια στηριξης των πυροπληκτων στην Κομοτηνη

Στη Λέσχη Κομοτηναίων από το Θρακικό Πνευματικό Κέντρο-Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής και το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου

Μια μοναδική βραδιά, στηρίζοντας παράλληλα τους πυρόπληκτους της Αττικής, είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων, στη συναυλία που διοργάνωσαν το Θρακικό Πνευματικό Κέντρο-Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής, η Λέσχη Κομοτηναίων και το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου.
 

Μια 20μελής ορχήστρα  αποτελούμενη από μπουζούκια-κιθάρες-ακορντεόν-βιολιά-σαξόφωνο-ντραμς-πιάνο, από το Μουσικό εργαστήρι Ολύμπου και το Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής ερμήνευσε τα κομμάτια, με τους συμμετέχοντες να τραγουδούν μαζί με τους μουσικούς τραγούδια-ορόσημο μεγάλων Ελλήνων συνθετών.
 

Ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Ξαρχάκος, ο Κουγιουμτζής, ο Πλέσσας κ.λ.π. είχαν την τιμητική τους, ενώ ακούστηκαν τραγούδια όπως «όμορφη πόλη», «της αγάπης αίματα»,» «της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ», «έλα πάρε μου τη λύπη», «συννεφιασμένη Κυριακή», «οδός ονείρων», «ένας κόμπος η χαρά μου», «βρέχει φωτιά», «μάτια βουρκωμένα» κλπ.
 

Να σημειωθεί πως στην είσοδο, ως εισιτήριο, οι παρευρισκόμενοι έπαιρναν και ένα κόσμημα το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την εκδήλωση, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πυρόπληκτους της Αττικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.