Ροδοπη και Ηρακλειο ερχονται πιο κοντα

Η κ. Άρτεμις Μαυράκη, μέλος της ΟΕΒΕ Ηρακλείου και της ΓΣΕΒΕΕ, επισκέφτηκε την Κομοτηνή και συνομίλησε με τους επαγγελματίες της - Προωθεί και την καλύτερη οργάνωση του μεσιτικού τομέα τοπικά και εθνικά

Ευκαιρία να συσφίξουν περαιτέρω τους δεσμούς τους οι επαγγελματίες Ροδόπης και Ηρακλείου, αλλά και να κάνουν σχέδια συνεργασιών για το μέλλον αποτέλεσε η επίσκεψη της κ. Άρτεμις Μαυράκη, η οποία είναι μέλος ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, μέλος του ΔΣ ΟΕΒΕ Ηρακλείου και πρώην πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Μεσιτών, στην Κομοτηνή τις προηγούμενες μέρες.
 
Η κ. Μαυράκη είχε βοηθήσει πάρα πολύ την αποστολή της ΟΕΒΕΣ πριν από μερικά χρόνια στο Ηράκλειο, όταν είχαν κάνει μια παρουσίαση των τοπικών προϊόντων και από τότε είχε αποκτήσει μια φιλική σχέση και με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ κ. Ανέστη Βαφειάδη, με τον οποίο συναντάται και στα ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ.
 
Έτσι όταν βρέθηκε στην Κομοτηνή με την οικογένειά της ο κ. Βαφειάδης την κάλεσε στο ΔΣ της ΟΕΒΕΣ τη Δευτέρα, μιας και θεωρεί πως άτομα με τέτοια πείρα έχουν πολλά να δώσουν και να βοηθήσουν τους επαγγελματίες τόσο στην πράξη όσο και στον περαιτέρω σχεδιασμό που πρέπει να κάνουν ως Ομοσπονδία.
 
Η κ. Μαυράκη, που είχε συζητήσεις και με μεσίτες της περιοχής, διαπίστωσε, σύμφωνα με τον κ. Βαφειάδη πως η Κομοτηνή είναι μια φτηνή πόλη σε όλα τα επίπεδα.
 
Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον κ. Βαφειάδη «πρόκειται για δύο πόλεις με εντελώς διαφορετικά επίπεδα, μιας και το Ηράκλειο και γενικότερα η Κρήτη “πετάει”, ενώ εμείς βρισκόμαστε στα σπάργανα σε όλα τα επίπεδα».
 
Πάντως φαίνεται πως καλλιεργείται και μια συνεργασία της κ. Μαυράκη με τους μεσίτες της Κομοτηνής, μιας και οργανώνεται ξανά η πανελλήνια Ομοσπονδία τους, με την ίδια να έχει εκδηλώσει την πρόθεση να επιστρέψει ώστε να οργανωθεί η μεσιτική αγορά, που ταλανίζεται από φαινόμενο μαύρης εργασίας.
 
Φυσικά θα συνεχίσουν τις επαφές και σε συνδικαλιστικό επίπεδο, καθώς οι απόψεις τους ταυτίζονται, γιατί και η ίδια τονίζει σε κάθε συνάντηση πως το επιχειρείν κυνηγιέται διαχρονικά από παντού.
 
Η κ. Μαυράκη σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως έμεινε ενθουσιασμένη από την συνδικαλιστική κατάρτιση, την συνοχή, αλλά και την διάθεση προσφοράς όλων των μελών του Συμβουλίου της ΟΕΒΕΣ, υπό την καθοδήγηση του κ. Βαφειάδη, ευχαριστώντας όλους για τη φιλοξενία τους και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το χειμώνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.