“Alexandroupolis Open Air Festival vol.3”

Το ερχόμενο Σάββατο με τέσσερα «δυνατά» συγκροτήματα

Για τρίτη συνεχή χρονιά το “Alexandroupolis Open Air Festival” επιστρέφει. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στο γνώριμο πλέον μέρος του δημοτικού κηποθέατρου, στο πάρκο των προσκόπων, θα συναντηθούν τέσσερα συγκροτήματα που υπόσχονται μια δυνατή εμπειρία! Lost in Neverland, Victim Iced, Defision και Voidnaut είναι έτοιμοι να γεμίσουν παλμό το κηποθέατρο.

Κάποια πράγματα είναι καλό να μένουν ίδια. Έτσι και φέτος το Φεστιβάλ θα προσφέρει βοήθεια στα παιδιά που βρίσκονται στο παιδικό χωριό SOS Θράκης, καθώς αντί για εισιτήριο, θα υπάρχει στην είσοδο ένας «κουμπαράς» όπου όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα στηρίξουν το παιδικό χωριό! 

Tα συγκροτήματα 

Voidnaut (Αθήνα)
Οι Voidnaut είναι ένα metal συγκρότημα με βάση την Αθήνα και δημιουργήθηκε το 2015. Οι μουσικές τους επιρροές κινούνται σε συγκροτήματα όπως Disturbed, Pantera και γενικότερα από το φάσμα του Αμερικάνικου heavy ήχου. Έχουν ήδη ολοκληρώσει την ηχογράφηση των τραγουδιών που θα περιέχει το επερχόμενο πρώτο τους άλμπουμ. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διαδικασίες mixing – mastering τις οποίες έχει αναλάβει ο γνωστός παραγωγός Fotis Benardo (SiXforNinE, ex Septic Flesh).

Μέλη:Steve Benardo: Φωνητικά
Κώστας Κρίκος: Κιθάρα
Κώστας Τασακος: Μπάσο
Κώστας Αλεξάκης: Τύμπανα
Facebook: https://www.facebook.com/Voidnaut

Defision (Αλεξανδρούπολη)
Οι Defision δημιουργήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το 2013 ως μετεξέλιξη ενός jam project που μετρούσε ήδη περίπου δυο χρόνια ζωής. Με εφόδιο τις εμπειρίες από τα προηγούμενα σχήματα που είχε συμμετάσχει κάθε μέλος και αρκετό πειραματισμό κατασταλάζουν στο ιδιαίτερο ηχόχρωμα που τους χαρακτηρίζει. Με επιρροές και στοιχεία από διάφορα μουσικά στυλ της metal όπως heavy, thrash, melodic death, progressive, τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφορούν το EP “A Thousand Bullets”, ενώ έχουν εμφανιστεί δίπλα σε σπουδαία συγκροτήματα όπως Blaze Bayley, VIC, Nightstalker, Tardive Dyskinesia, Among Ruins και Desert Near The End.

Μέλη:
Κώστας Μαρτίνης: Φωνητικά
Στράτος Βραχιώλιας: Κιθάρα
Γιάννης Καλτσίδης: Κιθάρα
Περικλής Επιτρόπου: Μπάσο
Παναγιώτης Μαργιόλης: Τύμπανα
Facebook: https://www.facebook.com/DefisionGR
YouTube: https://www.youtube.com/DefisionGR

Victim Iced (Ξάνθη)
Οι Victim Iced είναι μια thrash μπάντα από την Ξάνθη. Ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα το 2002 με το όνομα ‘Victimized’. Πραγματοποιούν τα πρώτα τους live και ηχογραφούν το πρώτο τους demo. Μετά από μια μακρόχρονη διακοπή κυκλοφορούν το 2016 το album ‘The Sinner’s Plead’. Μετά από την απόφαση να αλλάξουν το όνομα του συγκροτήματος σε “Victim Iced’ κυκλοφορούν το ομώνυμο EP την επόμενη χρονιά.

Μέλη:
Angelos Samos: Κιθάρα – Φωνητικά
Makis Hatzoglou: Κιθάρα
Zafeiris Doropoulos: Μπάσο
Ertorul Moumin: Τύμπανα
Facebook: https://www.facebook.com/band.Xanthe.gr.metal
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEpQfBM6-4zKVzqap1SuwBQ

Lost in Neverland (Αλεξανδρούπολη)
Οι “Lost in Neverland” (LIN) είναι ένα alternative – Νu Μetal συγκρότημα με έδρα την Αλεξανδρούπολη. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2013 με σκοπό την σύνθεση και ηχογράφηση πρωτότυπου υλικού. Πραγματοποιούν live στην Αλεξανδρούπολη και στην Θεσσαλονίκη δίπλα σε αξιόλογα συγκροτήματα. Τα τρία τελευταία χρόνια λόγω προσωπικών υποχρεώσεων το σχήμα έκανε μια παύση για να επιστρέψει πλέον πιο δυνατό και με καινούριο υλικό, έτοιμοι για καινούρια μουσικά ταξίδια και πολλά live.

Μέλη:
Χαϊδεμένος Δημήτρης: Φωνητικά – Μπάσο
Τσιτσιπάς Κώστας: Κιθάρα
Ράπτης Χρήστος: Τύμπανα
Facebook: https://www.facebook.com/Lost-In-Neverland
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6UNvFu9zMcHqmwJg3Ke9_g

Info

  • Ημερομηνία: 8 Σεπτεμβρίου 2018
  • Τοποθεσία: Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης – Πάρκο προσκόπων
  • Έναρξη: Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 – Έναρξη στις 20:30
  • Είσοδος: Αντί εισιτηρίου θα υπάρχει κουμπαράς στην είσοδο. Όλα τα χρήματα
  • που θα συγκεντρωθούν, θα στηρίξουν το παιδικό χωριό SOS Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.