Βιβλιοχαρτοπωλεια Βαφειαδης: Ο μονοδρομος στα σχολικα ειδη!

Όλα όσα χρειάζεστε ένα «κλικ» από την πόρτα σας

Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει και τα «Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης» σας περιμένουν και φέτος, λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, για να σας προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! Επιλέξτε όποιο από τα δύο φυσικά καταστήματα σας εξυπηρετεί ή κάνετε την παραγγελία σας online στο νέο e-vafeiadis.gr!


 
Με το κεντρικό κατάστημα στη Βενιζέλου από το 1955 και έναν από τους πιο άνετους χώρους πανελλαδικώς στην Μεραρχίας Σερρών 40, το έμπειρο προσωπικό των «Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης» σας περιμένει καθημερινώς πρωί και απόγευμα για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο, να διαλέξετε όλα όσα χρειάζεστε πριν την επιστροφή στα θρανία, με έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία!


 
Και για εσάς που προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης σας προσφέρει όλα αυτά που ζητάτε στις καλύτερες τιμές που μπορείτε να τα βρείτε! Με περισσότερους από 15000 κωδικούς προϊόντων και πάνω από 1000 ευχαριστημένους καταναλωτές μέσα σε μόλις μισό χρόνο ζωής, το e-vafeiadis.gr ήρθε για να αφήσει το δικό του στίγμα στην ηλεκτρονική αγορά της χώρας μας!


 
Είτε με παραλαβή της παραγγελίας σας από όποιο από τα δυο καταστήματα «Βαφειάδης» σας εξυπηρετεί, είτε με δωρεάν μεταφορά της παραγγελίας στον χώρο σας (για αγορές άνω των 15 ευρώ στην Κομοτηνή), τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης για ακόμη μια χρονιά αλλάζουν τα δεδομένα της αγοράς!

Χάρη στην τεράστια γκάμα προϊόντων των πιο δημοφιλών brands, την άρτια οργάνωση και τεχνογνωσία, καθώς και τις ανταγωνιστικότερες τιμές που διαθέτει, έχει αποσπάσει τις θετικότερες κριτικές στις πλατφόρμες Skroutz και BestPrice, με τις οποίες συνεργάζεται.


 
Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε για την σχολική σας λίστα, στην πιο οικονομική τιμή, ανάμεσα σε: 

Στα «Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης», το e-ΔΙΚΟ σου βιβλιοχαρτοπωλείο!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.