Στην πλατεια Εξηνταρη το καταευχαριστηθηκαν!

Μικροί και μεγάλοι στην παράσταση καραγκιόζη του Γιάννη Βουλτσίδη

Έχει θρέψει γενιές ολόκληρες και συνεχίζει ακάθεκτος πάντα με την ίδια ορμή να καυτηριάζει, να σχολιάζει, να ψυχαγωγεί, να χαρίζει άφθονο γέλιο. Τα υλικά του ταπεινά, όπως και οι συνθήκες της ζωής του.  Αδιαπραγμάτευτα με κοινωνικές αναφορές, στη μια μεριά πάντα η παράγκα του και στην άλλη το παλάτι…
 
Ο λόγος για τον καραγκιόζη που συνεχίζει να συγκινεί, να κινητοποιεί και να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, όπως απέδειξε και η παράσταση που «έστησε»  το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑΚ.
 

Όχι μόνο μικροί αλλά και μεγάλοι έλαβαν τις θέσεις τους στην πλατεία Εξηντάρα το βραδάκι της Πέμπτης στην καθιερωμένη πλέον «συνήθεια» αποχαιρετισμού του καλοκαιριού. Ο μπερντές φωτίστηκε, οι φιγούρες της Γεωργίας Γιαννοπούλου ζωντάνεψαν και η φωνή του Γιάννη Βουλτσίδη έδωσε φωνή  στους πρωταγωνιστές του λαϊκού θεάτρου.
 
Ζωντανή μουσική  και κείμενα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον  των παρευρισκομένων που, όπως απέδειξε το χαμόγελο στα πρόσωπά τους στο τέλος της παράτασης, το καταευχαριστήθηκαν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.