Ο Δημητρης Χαριτου για την επισκεψη των τριων βουλευτων της ΝΔ στην Κομοτηνη

«Ποια καινούργια ιδέα; Όλα είναι βγαλμένα απ’ το παρελθόν!»

Την πρόσφατη επίσκεψη των τριών βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα όσα δήλωσαν σχολίασε με γραπτή του τοποθέτηση ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ.
 
«Όσοι ανέμεναν νέες ιδέες, κάποια νέα πρόταση, από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ που επισκέφθηκαν την Κομοτηνή ,θα διαψεύσθηκαν οικτρά» τονίζει ο κ. Χαρίτου για να υπογραμμίζει ότι «φαίνεται πως άλλος ήταν ο λόγος της επίσκεψης τους. Με την συνεχή καταστροφολογία, να μειώσουν την αναμενόμενη απήχηση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, πράγμα βέβαια στο οποίο ατύχησαν».
 
«Οι αναφορές του κ. Σταϊκούρα» εξηγεί ο ίδιος «για ανάπτυξη, για επενδύσεις γενικές και αόριστες, αποτελούσαν το προπέτασμα καπνού για να συγκαλυφθεί η εκλεκτική συγγένεια της ΝΔ με την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, που το αποτύπωμα της είναι εμφανές στα κουφάρια της ΒΙ.ΠΕ της Κομοτηνής, από την οποία πέρασαν, αλλά έκαναν  πως δεν είδαν τίποτα!».
 
«Οι δεσμεύσεις όμως» συνεχίζει ο κ. Χαρίτου «είναι συγκεκριμένες για μειώσεις στους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές και στα μερίσματα ,όταν πρόκειται για τα μεγάλα εισοδήματα. Δεσμεύτηκε, υπερήφανος για την τόλμη του… ότι η ΝΔ θα προχωρήσει σε περικοπές των Δημοσίων Δαπανών, που για όσους δεν κατάλαβαν, σημαίνει περικοπές στην υγεία, στην παιδεία, στην ασφάλιση  σε ιδιωτική και με συντάξεις πείνας, σε απολύσεις κ.ά..
 
«Ποια καινούργια ιδέα;» διερωτάται ο ίδιος για να υπογραμμίσει πως «όλα είναι βγαλμένα απ’ το παρελθόν! Πολιτικές, που δοκιμάστηκαν, απέτυχαν  και οδήγησαν τη χώρα στα βράχια…».
 
«Το ελπιδοφόρο μήνυμα για τη νέα περίοδο που βρίσκεται η χώρα ,ήρθε το Σάββατο από το βήμα της ΔΕΘ!» εκτιμά ο κ. Χαρίτου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.